menu
Home » Woning huren » Helenius de Cockplein 7

Helenius de Cockplein 7 - Kampen

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder) centraal gelegen appartement in het centrum van Kampen! Helenius de Cockplein 7 betreft een prettig drie kamer appartement, gelegen op de begane Lees meer
TE HUUR

€ 649 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 40.00
  • Status
    Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder) centraal gelegen appartement in het centrum van Kampen!

Helenius de Cockplein 7 betreft een prettig drie kamer appartement, gelegen op de begane grond. Vanuit de hal heeft u toegang tot allebei de slaapkamers, de badkamer, inpandige berging en woonkamer. De woonkamer heeft een open nette basiskeuken en een karakteristieke erker. Het appartement is rolstoel toegankelijk. Ook is het mogelijk om een parkeerplaats bij de woning te huren.

De appartementen zijn gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Kampen. Zo zijn alle voorzieningen in de buurt. De uitvalswegen naar de N50 richting Zwolle en Emmeloord (A6) zijn goed bereikbaar. Sinds 2013 is Kampen aangesloten op het treinnetwerk richting Lelystad - Amsterdam. Zo zijn de openbaar vervoer verbindingen sterk verbeterd en kunt u eenvoudig reizen met het openbaar vervoer.

Dit senioren appartement is een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen vanuit de overheid te hanteren. Om in aanmerking te kunnen komen mag het huishoudinkomen niet hoger zijn dan € 40.024 . Wij zien graag uw inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en mogelijk een afspraak met u kunnen plannen!

Plattegrond

Interesse in Helenius de Cockplein 7?

De huurwoning aan Helenius de Cockplein 7 in Kampen is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten