menu
Home » Woning huren » Havezathenallee 53

Havezathenallee 53 - Zwolle

Per direct te huur De woningen zijn zeer ruim te noemen met 3 grote slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder. Indeling: Vanuit de ruimte hal is de woonkamer te betreden (circa 17 m2) met Lees meer
TE HUUR

€ 1.115 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  117 m²
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct te huur

De woningen zijn zeer ruim te noemen met 3 grote slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder.

Indeling: Vanuit de ruimte hal is de woonkamer te betreden (circa 17 m2) met open keuken (9 m2). Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers (15 m2, 12m2 en 7 m2) en de badkamer inclusief douche, toilet en wasbak. De zolder heeft een grootte van 29 m2 tot 46 m2 bij de eindwoningen, genoeg ruimte om eventueel nog een vierde slaapkamer te realiseren!

Iedere woning heeft parkeerruimte op eigen terrein en iedere woning heeft in de tuin een eigen houten berging.

Interesse in deze mooie woning? Meld je dan aan voor de belangstellende lijst en zorg ervoor dat je account over volledige informatie beschikt. Om in aanmerking te komen voor dit complex is het goed te weten dat we hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer vermelde huurprijs van deze woning. Mocht je gaan huren met je partner telt dat inkomen voor 50% mee.

N.B. de foto's en tekst zijn met zorg samengesteld. Deze zijn echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Havezathenallee 53?

De huurwoning aan Havezathenallee 53 in Zwolle is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten