menu
Home » Woning huren » Ganzebloem 26

Ganzebloem 26 - Kampen

Gelegen aan de rand van de groene wijk Middenwetering zijn deze eengezinswoningen gesitueerd. De wijk is ruim opgezet en biedt voldoende parkeerplaatsen. Er zijn enkele speeltuinen en nabij is veel groen Lees meer
TE HUUR

€ 1.020 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  70 m²
 • Woonoppervlakte
  70 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Gelegen aan de rand van de groene wijk Middenwetering zijn deze eengezinswoningen gesitueerd. De wijk is ruim opgezet en biedt voldoende parkeerplaatsen. Er zijn enkele speeltuinen en nabij is veel groen en water.

De tussenwoningen zijn 3-laags woningen met dichte tot half open keuken en een tuingerichte woonkamer met open haard. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van verschillende afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad en wastafel. De zolderverdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Elke woning heeft een vrijstaande stenen berging aan de voorzijde van de woning en voor de woning is meestal ruimte om 1 auto op eigen terrein te parkeren.

De 2-onder-1-kap woningen zijn ruim gelegen op vrij ruime kavels en hebben allemaal een aangebouwde stenen garage. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en de keuken ligt aan de tuinzijde. De tuinen zijn vrij breed, doordat deze de volle breedte van de woning en garage betreffen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en is de badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De zolder is vaak nog vrij in te delen.

Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid. De huidige indicatie oplevering is maart/april 2020 (dit is een prognose en kan nog wijzigen!).


N.b.: Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in Ganzebloem 26?

De huurwoning aan Ganzebloem 26 in Kampen is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten