menu
Home » Woning huren » De Dagmaat 45

De Dagmaat 45 - Dronten

Uniek gelegen, met vrij uitzicht en een riante voortuin! Deze verrassend ruime 2-onder-1-kap woning is nu te huur. De woningen zijn royaal van opzet en voldoen qua comfort en afwerking aan alle eisen Lees meer
TE HUUR

945

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  140 m²
 • Woonoppervlakte
  140 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Uniek gelegen, met vrij uitzicht en een riante voortuin!
Deze verrassend ruime 2-onder-1-kap woning is nu te huur.

De woningen zijn royaal van opzet en voldoen qua comfort en afwerking aan alle eisen die men aan een luxe woning mag stellen. De huurwoningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, welke recent compleet vernieuwd zijn.

De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers respectievelijk 18 m2, 11 m2 en 7 m2 groot. De luxe badkamer heeft een ligbad, wastafel, een aparte douche en een tweede toilet.

De zolder is bereikbaar door middel van een vaste trap. Deze ruimte is nog vrij in te delen. De woningen zijn volledig gei ¨soleerd en geheel voorzien van dubbele beglazing. Het toilet, de keuken en de badkamer worden mechanisch geventileerd door een afzuiginstallatie.

De woningen zijn gelegen in de wijk "De Landmaten" in het zuid-westen van de kern Dronten.
Er is bijzonder veel aandacht besteed aan de verkaveling en groenvoorzieningen. De wijk grenst aan een bosgebied, dat door middel van fiets- en wandelpaden prima is ontsloten.

"De Landmaten" sluit goed aan op het wegennet met een directe verbinding naar het centrum. De meeste voorzieningen, zoals scholen en winkels, liggen op loopafstand en dragen in hoge mate bij aan de leefbaarheid van deze wijk.

Heeft u belangstelling voor een ruime woning? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder: Van der Linden Vastgoed, 036-5330077 of stuur uw vraag naar verhuur@vanderlinden.nl.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in De Dagmaat 45

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten