menu
Home » Woning huren » De Allee 5

De Allee 5 - Hierden

*Seniorenwoning vanaf 55 jaar* Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie algemene tuin, dat kan in de appartementen in complex Op ‘t Kerkerf! Het appartement heeft een ruime woonkamer Lees meer
TE HUUR

€ 752 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 60.00
 • Gebruiksoppervlakte
  55 m²
 • Woonoppervlakte
  55 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

*Seniorenwoning vanaf 55 jaar*

Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie algemene tuin, dat kan in de appartementen in complex Op ‘t Kerkerf!

Het appartement heeft een ruime woonkamer met half open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het appartement heeft een grootte van rond de 56 m2.

Hierden is een karakteristiek dorp in de gemeente Harderwijk, provincie Gelderland, Nederland. Het dorp is ontstaan uit verschillende buurtschappen in de stadslanderijen ten oosten van Harderwijk. Het is een agrarisch dorp met een zeer oorspronkelijk karakter door zijn vele Noord-Veluwse boerderijen. Het dorp geeft zijn naam aan de Hierdense Beek, één van de weinige niet gekanaliseerde beken in het noordwesten van de Veluwe. Het complex Op 't Kerkerf ligt dichtbij het centrum.

Let op: de getoonde foto's zijn ter impressie en hoeven niet specifiek van dit appartement te zijn

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in De Allee 5

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten