menu
Home » Woning huren » Boven Nieuwstraat 51-02

Boven Nieuwstraat 51-02 - Kampen

Per direct beschikbaar! Zelfstandig wonen voor senioren (minimale leeftijd is 55 jaar) in de binnenstad van Kampen met alledaagse faciliteiten binnen handbereik. Het complex heeft een centrale entree waarbij Lees meer
TE HUUR

€ 614 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 43.00
 • Gebruiksoppervlakte
  65 m²
 • Woonoppervlakte
  65 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar! Zelfstandig wonen voor senioren (minimale leeftijd is 55 jaar) in de binnenstad van Kampen met alledaagse faciliteiten binnen handbereik. Het complex heeft een centrale entree waarbij u met de trap of met de lift de appartementen kunt bereiken. De appartement zijn rolstoel toegankelijk. En mocht u zorg nodig hebben is op circa 10 minuten lopen het zorgcentrum Margaretha gelegen.

Uitkijkend op de Boven Nieuwstraat is dit 3 kamer hoekappartement gelegen op de eerste verdieping. Komt u de woning binnen vind u aan uw rechterhand de kleine slaapkamer en aan uw linkerhand de grote slaapkamer welke ook toegang biedt tot de badkamer met toilet. Vanuit de badkamer kunt u ook weer via de hal bij de inpandige berging en de woonkamer met open (basis)keuken. In de woonkamer is een gezellige erker wat veel sfeer geeft aan het appartement.

De bruto huurprijs van de Boven Nieuwstraat 53-02 is € 657,00 (inclusief servicekosten). Om voor dit appartement in aanmerking te komen dient het verzamelinkomen niet meer dan €38.035 te zijn. Dit inkomen kunt u terugvinden op de inkomensverklaring of definitieve belastingaanslag van 2018.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Interesse in Boven Nieuwstraat 51-02?

De huurwoning aan Boven Nieuwstraat 51-02 in Kampen is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten