menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 119

Albert Schweitzerlaan 119 - Epe

Zorgeloos wonen in Epe? Dat kan in dit prachtige seniorenappartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe! Deze huurappartementen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren Lees meer
TE HUUR

€ 678 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 155.00
  • Status
    Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Zorgeloos wonen in Epe? Dat kan in dit prachtige seniorenappartement, gelegen in het complex "De Bekenborgh" aan de Albert Schweitzerlaan te Epe!

Deze huurappartementen zijn speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen. De centrale ligging maakt het dat u alledaagse faciliteiten bij de hand heeft. De Bekenborgh bestaat uit zowel sociale al vrije sector appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Het complex heeft een gezamenlijke overdekte fietsenberging en recreatieruimte. Door de brede doorgangen en liften is het complex rolstoel toegankelijk. Naast de lift is elke verdieping ook via het trappenhuis bereikbaar.

Albert Schweitzerlaan 119 is een twee kamer tussenappartement welke gelegen is op de begane grond. Met uitzicht op de "binnentuin" richting de Hoge Kamp, kan er vanaf het terras genoten worden van een kop koffie in de ochtendzon en de groene natuur. Wanneer u de voordeur opent stapt u de hal in, deze biedt u toegang tot de badkamer, hobbykamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken met aansluitend de berging met wasmachine aansluiting. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich ook een ruime slaapkamer.

Om in aanmerking te komen voor dit appartement dient u een minimaal huishoudinkomen te hebben van € 23.225 en maximaal € 39.055. Dit kunt u terugvinden op de inkomensverklaring of definitieve belastingaanslag van 2018 of 2019.

Ja, ik heb interesse in Albert Schweitzerlaan 119

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten