menu
Home » Woning huren » Zandbergenlaan 112

Zandbergenlaan 112 - Amersfoort

** Per direct beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 65+ ers in de Amerrank. ** - Vrijheid, , eigenwaarde en zelfstandigheid - De Amerrank is een omgeving waar vrijheid, eigenwaarde Lees meer
TE HUUR

€ 749 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 60.00
 • Gebruiksoppervlakte
  65 m²
 • Woonoppervlakte
  65 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

** Per direct beschikbaar: prachtige, geheel gerenoveerde appartementen voor 65+ ers in de Amerrank. **

- Vrijheid, , eigenwaarde en zelfstandigheid -
De Amerrank is een omgeving waar vrijheid, eigenwaarde en zelfstandigheid centraal staat. Een plek waar men elkaar ontmoet en iets voor elkaar betekent. Voor mensen die misschien een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan. Een plek waar u fijn en betaalbaar kunt wonen. De Amerrank is een plek waar mensen samen leuke dingen doen en waar men naar elkaar omkijkt.

- Omgeven door groen aan de rand van Amersfoort -
De Amerrank is ideaal gelegen aan de rand van Amersfoort in het groenrijke gebied Nimmerdor.
Het levendige centrum van Amersfoort is op 10 minuten afstand en goed bereikbaar met het openbaar vervoer dat voor de deur stopt. De A28 is binnen enkele minuten met de auto te bereiken dus ideaal voor familie en vrienden die op bezoek komen. Er is een mogelijkheid tot thuiszorg in het complex en er is een huisarts op 5 minuten afstand.

- Drie verschillende types appartementen -
In totaal zijn er 53 appartementen in het complex, bestaande uit 35 2-kamerappartementen en 18 3-kamerappartementen. De appartementen variëren in oppervlakte tussen de 58 en 72m2 en hebben allen een eigen buitenruimte. Alle woningen zijn in 2020 volledig gerenoveerd en voldoen aan de woonkeur-norm (rollator-geschikt) en het politie keurmerk veilig wonen. De keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd. De woning is verder voorzien van een nieuwe HR cv-ketel, slimme meter en HR ++ beglazing.

• Voorschot servicekosten: € 60,- per maand
• De woning is voorzien van energielabel A

- Hoe kan ik mij inschrijven voor een appartement? -
Wilt u een appartement huren? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren of neem contact met ons op via 088-5330000. Voor deze sociale huurwoningen mag uw inkomen maximaal €44.655 (prijspeil 2021) euro zijn. Voor een eenpersoonshuishouden moet uw inkomen minimaal €23.725 euro zijn en voor een meerpersoonshuishouden minimaal €32.075 euro.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Eerst een proefberekening maken? Ga dan naar belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/toeslagen/content/hulpmiddel-proefberekening-toeslagen

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Zandbergenlaan 112

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten