menu
Home » Woning huren » Sportlaan 44

Sportlaan 44 - Zuid-Scharwoude

- Per direct beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, Lees meer
TE HUUR

€ 685 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 46.00
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

- Per direct beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, (gerenoveerde) badkamer, slaapkamer en woonkamer met open (gerenoveerde) keuken. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het balkon welke op het zonnige zuiden gelegen is. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot de badkamer.

Belangstelling? Wij zien graag uw inschrijving tegemoet! Let op; u dient minimaal 55 jaar zijn om in aanmerking te komen voor dit complex, daarnaast betreft het een sociale huurwoning. Het verzamelinkomen dient bij dit appartement minimaal € 23.725 en niet hoger te zijn dan € 40.024 (voor een één persoonshuishouden). Voor een twee persoonshuishouden dient het verzamelinkomen te liggen tussen de € 32.075 en € 40.024. Dit toetsen wij op basis van uw inkomensverklaring 2019 van de belastingdienst.

- Dit betreft een gerenoveerd appartement, de getoonde foto's zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent. -

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Sportlaan 44

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten