menu
Home » Woning huren » Dulcie Septemberpad 57

Dulcie Septemberpad 57 - Amsterdam

Dit prachtige appartement met balkon op het Zuiden met zicht op de binnentuin is nog te huur. In totaal zijn er 74 appartementen gerealiseerd in de vrije sector. Het project is gelegen in de levendige Lees meer
TE HUUR

€ 999 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 56.00
 • Gebruiksoppervlakte
  59 m²
 • Woonoppervlakte
  59 m²
 • Status
  Verhuurd per jaar
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Dit prachtige appartement met balkon op het Zuiden met zicht op de binnentuin is nog te huur.

In totaal zijn er 74 appartementen gerealiseerd in de vrije sector. Het project is gelegen in de levendige wijk Oostpoort, een nieuwe woonwijk met veel voorzieningen dichtbij.

In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Linnaeusstraat/Polderweg een nieuw woon- en winkelgebied ontwikkeld. ‘Oostpoort’ biedt nieuwe, comfortabele woningen en een goed aanbod van winkels, scholen, horeca, sport en cultuur in de directe omgeving. Verder zal het gebied een autoluw woongebied worden welk helemaal afgestemd is op de voetganger en fietser.

De appartementen
De nieuwbouw Blok 13 bestaat uit twee gebouwen met zes woonlagen in een U-vorm rond een binnentuin;
- ‘Paradijsplein Oostpoort’ met ingangen aan het Paradijsplein en het Dulcie Septemberpad biedt 74 vrije sector huurwoningen.
- ‘Amstelring Oostpoort’ met een eigen ingang aan het Polderplein is verhuurd aan Amstelring. In dit deel van het appartementengebouw komen onder andere woningen en voorzieningen voor mensen die (intensieve) zorg nodig hebben.
- De woonoppervlaktes van de vrije sector appartementen variëren van 47 m2 tot en met 141 m2. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte.

De getoonde binnenfoto's zijn een impressie en hoeven niet van een nu beschikbaar appartement te zijn.

Huurprijsinformatie
Oostpoort biedt appartementen met een huurprijs boven de huurtoeslaggrens. Naast de kale huurprijs betaalt u ook een maandelijkse voorschot voor de gemeenschappelijke diensten.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Dulcie Septemberpad 57

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten