menu
Home » Woning huren » Zeeduinweg 148

Zeeduinweg 148 - Almere

Op zoek naar een huurappartement in Duin? De luxe om in een duingebied te wonen met Amsterdam op 20 minuten auto-afstand. De appartementen zijn luxe afgewerkt, gelegen op de tweede verdieping. Het is Lees meer
TE HUUR

€ 1.260 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 64.00
  • Status
    Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Op zoek naar een huurappartement in Duin? De luxe om in een duingebied te wonen met Amsterdam op 20 minuten auto-afstand.

De appartementen zijn luxe afgewerkt, gelegen op de tweede verdieping. Het is een drie kamer-appartement en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Uiteraard ontbreekt een eigen ruim balkon niet.

Heeft u interesse in dit appartement? Schrijft u zich in via vanderlinden.nl. De minimale huurperiode is een jaar. Er is een inkomensnorm van toepassing van minimaal 4 keer de maandhuur aan bruto inkomen. Een tweede inkomen wordt voor 50% meegerekend.

N.b.: Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in Zeeduinweg 148?

De huurwoning aan Zeeduinweg 148 in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten