menu
Home » Woning huren » De Vree 2-21

De Vree 2-21 - Wapenveld

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit deze woningen zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld Lees meer
TE HUUR

€ 650 - € 720

  • Aantal huurwoningen
    20
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
de Vree 14 - Wapenveld€ 649 per maand
Beschikbaar
de Vree 11 - Wapenveld€ 649 per maand

Over de woning

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit deze woningen zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld is op loopafstand met alle noodzakelijke voorzieningen en het openbaar vervoer binnen handbereik.

Rehoboth II
Het appartement is gelegen in appartementencomplex Huize Rehoboth II die direct verbonden is met het woonzorgcentrum Rehoboth. Een sfeervol complex met diverse appartementen. De meeste appartementen komen uit op een overdekt binnenplein die via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum. Ze beschikken allemaal over een woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen balkon of terras kunt u zomers heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht. Er is een lift in het gebouw aanwezig.
Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging.

Comfort en gemak
- Rustig wonen aan de rand van het centrum van Wapenveld
- Eigen balkon of terras
- Alle voorzieningen op loopafstand
-Gezamenlijke parkeerplaatsen die behoren tot het complex en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde.

Woonplezier
In deze appartementen kunt u genieten van het groene en natuurlijke karakter van Wapenveld. Met de fiets of lopend is het een heerlijke omgeving om te recreëren. Zelfstandig wonen op een mooie plek. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt.

Ja, ik heb interesse in De Vree 2-21

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten