menu
Home » Woning huren » De Vree 2-21

De Vree 2-21 - Wapenveld

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit deze woningen zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld Lees meer
TE HUUR

€ 650 - € 720

  • Aantal huurwoningen
    20
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit deze woningen zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld is op loopafstand met alle noodzakelijke voorzieningen en het openbaar vervoer binnen handbereik.

Rehoboth II
Het appartement is gelegen in appartementencomplex Huize Rehoboth II die direct verbonden is met het woonzorgcentrum Rehoboth. Een sfeervol complex met diverse appartementen. De meeste appartementen komen uit op een overdekt binnenplein die via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum. Ze beschikken allemaal over een woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen balkon of terras kunt u zomers heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht. Er is een lift in het gebouw aanwezig.
Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging.

Comfort en gemak
- Rustig wonen aan de rand van het centrum van Wapenveld
- Eigen balkon of terras
- Alle voorzieningen op loopafstand
-Gezamenlijke parkeerplaatsen die behoren tot het complex en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde.

Woonplezier
In deze appartementen kunt u genieten van het groene en natuurlijke karakter van Wapenveld. Met de fiets of lopend is het een heerlijke omgeving om te recreëren. Zelfstandig wonen op een mooie plek. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt.

1 beschikbare woningen
Appartementen

De Vree 2 - Wapenveld€ 649 per maand

Interesse in De Vree 2-21?

De huurwoning aan De Vree 2-21 in Wapenveld is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten