menu
Home » Woning huren » De Vree 2-21

De Vree 2-21 - Wapenveld

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit deze woningen zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld Lees meer
TE HUUR

€ 650 - € 720

  • Aantal huurwoningen
    20
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Aan de rand van het centrum van Wapenveld wandelt of fietst u vanuit deze woningen zo het bos in. Het gezellige centrum van Wapenveld is op loopafstand met alle noodzakelijke voorzieningen en het openbaar vervoer binnen handbereik.

Rehoboth II
Het appartement is gelegen in appartementencomplex Huize Rehoboth II die direct verbonden is met het woonzorgcentrum Rehoboth. Een sfeervol complex met diverse appartementen. De meeste appartementen komen uit op een overdekt binnenplein die via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum. Ze beschikken allemaal over een woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen balkon of terras kunt u zomers heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht. Er is een lift in het gebouw aanwezig.
Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging.

Comfort en gemak
- Rustig wonen aan de rand van het centrum van Wapenveld
- Eigen balkon of terras
- Alle voorzieningen op loopafstand
-Gezamenlijke parkeerplaatsen die behoren tot het complex en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde.

Woonplezier
In deze appartementen kunt u genieten van het groene en natuurlijke karakter van Wapenveld. Met de fiets of lopend is het een heerlijke omgeving om te recreëren. Zelfstandig wonen op een mooie plek. Met voor nu of later zorg en dienstverlening in de buurt.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in De Vree 2-21

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten