menu
Home » Woning huren » Willem Bontekoestraat

Willem Bontekoestraat - Almere

De woningen aan de Willem Bontekoestraat beschikken over een grote woonkamer met open keuken. De woonkamer grenst aan de achterzijde van de woning over de volle breedte van de tuin. De keuken is aan de Lees meer
TE HUUR

€ 1000 - € 1200

  • Aantal huurwoningen
    35
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

De woningen aan de Willem Bontekoestraat beschikken over een grote woonkamer met open keuken. De woonkamer grenst aan de achterzijde van de woning over de volle breedte van de tuin. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd.

De trap naar de eerste verdieping komt uit op een royale overloop, waaraan twee grote en één kleinere slaapkamer en een ruime badkamer liggen. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel, een ligbad, een 2e toilet en een douchehoek. Alle woningen hebben op de zolder de CV-ketel met warmwatervoorziening en de aansluiting voor de wasmachine. De zolder is te bereiken d.m.v. een vaste trap.

Van der Linden heeft 35 eengezinswoningen te huur aan de Willem Bontekoestraat in de Oostvaardersbuurt. De wijk ligt in het oostelijke deel van Almere-Buiten, in de nabijheid van het natuurgebied “ De Oostvaardersplassen “. Naast een heldere en overzichtelijke indeling van de wijk is er veel aandacht besteed aan de directe omgeving. Zo zijn er geen parkeerplaatsen in de straat aanwezig, maar is het de bedoeling dat de bewoners hun auto op het eigen terrein parkeren. Elke woning beschikt over een eigen carport.

Ja, ik heb interesse in Willem Bontekoestraat

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten