menu
Home » Woning huren » Sprengpad 24

Sprengpad 24 - Zwolle

Leuke eengezinswoning te huur met natuur en stad om de hoek in de wijk ‘De Rietkraag' te Stadshagen. B3: Indeling begane grond: tuingerichte woonkamer van 26,8 m2 met half open keuken van 11,6 m2 voorzien Lees meer
TE HUUR

€ 1.075 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  120 m²
 • Woonoppervlakte
  120 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Leuke eengezinswoning te huur met natuur en stad om de hoek in de wijk ‘De Rietkraag' te Stadshagen.

B3:
Indeling begane grond: tuingerichte woonkamer van 26,8 m2 met half open keuken van 11,6 m2 voorzien van inbouwapparatuur zijnde een inbouwoven, gaskookplaat en koelvriescombinatie.
Indeling eerste verdieping: drie slaapkamers van circa 17,5 m2, 8,6 m2 en 7,7 m2. Ruime badkamer met bad, douchehoek en 2e toilet.
Indeling tweede verdieping:via vaste trap is de zolder van circa 27 m2. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.


Iedere woning heeft een voortuin en een achtertuin, gelegen op het oosten of op het westen. Achterin de tuin staat een separate houten berging. In de omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid. Bij de Zomerdijkstraat kan dit vaak direct voor de woning. Het Sprengpad is niet toegankelijk voor auto's. U kunt hier parkeren in de zijstraten.


De omgeving: Zwolle, Stadshagen en de wijk De Rietkraag
Zwolle, een meer dan 765 jaar oude stad, was vroeger een Hanzestad, zeer gunstig gelegen aan de IJssel. Een sfeervol centrum herinnert nog aan deze tijd. De stad biedt een gezellig winkelcentrum, culturele activiteiten waterrecreatie, bovendien is er volop keuze in basis- en voortgezet en hoger onderwijs.

Tevens is Zwolle nog steeds een knooppunt van spoor-, water- en autowegen. Rondom Zwolle kan men volop van de natuur genieten; de rivier "De IJssel" het landelijke "Salland", de prachtige bossen op de Veluwe en het merengebied rondom Giethoorn.

De wijk waar deze woningen gelegen zijn heet De Rietkraag en is gelegen in het nieuwe stadsdeel Stadshagen.

Wonen in Stadshagen, dat is genieten van de weidsheid van het polderlandschap en profiteren van alles wat de stad te bieden heeft. Stadshagen ligt in de weilanden van de polder die zich ooit uitstrekte van Zwolle tot aan Hasselt en Kampen, direct aan het Zwarte Water. Even de brug over en u bent in de historische, bruisende binnenstad van Zwolle.

Op de fiets bent u binnen slechts 10 minuten in de binnenstad van Zwolle en met 2 minuten staat u in het natuurgebied van Mastenbroek. Stadshagen is een levendige wijk, waar alles op het gebied van winkelen, cultuur, sport en natuur dichtbij is. Het stadsdeel heeft zelfs zijn eigen festival.

Inmiddels zijn in het relatief nieuwe stadsdeel vele voorzieningen.
Zo is er een breed en gevarieerd aanbod van voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, zorg, winkels, sport en recreatie.

De Rietkraag zelf is een kindvriendelijke wijk bij uitstek: er is vrijwel geen doorgaand verkeer, volop ruimte om onbekommerd te spelen en er is een veilige route naar de scholen. De kleine concentraties van parkeerplaatsen in dwarsstraten waar niet wordt gewoond garanderen voldoende parkeerruimte. Het hart van de wijk wordt gevormd door de Rietkraagsingel die dwars door de wijk loopt. Parallel aan de singel loopt een breed pad waarlangs de bewoners heerlijk kunnen flaneren. Lommerrijk, rustig … voorlopige straatnamen als De Laan, Frankhuissingel, Stadsparksingel en Rietparksingel zeggen genoeg.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder: Van der Linden Vastgoed, 088-5330000 of stuur uw vraag naar verhuur@vanderlinden.nl.

Ja, ik heb interesse in Sprengpad 24

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten