menu
Home » Woning huren » Paradijsplein 59

Paradijsplein 59 - Amsterdam

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de vierde verdieping van het woongebouw Oostpoort. Het pand beschikt over zes woonlagen, een lift en is gebouwd in Lees meer
TE HUUR

€ 1.370 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 56.00
 • Gebruiksoppervlakte
  57 m²
 • Woonoppervlakte
  57 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de vierde verdieping van het woongebouw Oostpoort. Het pand beschikt over zes woonlagen, een lift en is gebouwd in 2015.

Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon of loggia betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Paradijsplein 59 –
- Gelegen in een autoluw gebied
- Voorschot servicekosten € 56,- per maand
- De woning is voorzien van energielabel A
- Twee kamer appartement (1 slaapkamer)
- Beschikbaar in overleg
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming
- Gelegen op de vierde verdieping met balkon of loggia
- Parkeren is mogelijk in de parkeergarage in de parkeerkelder (op basis van beschikbaarheid parkeerplaatsen te huur)
- Eigen berging aanwezig onderin het woongebouw
- Winkels, horeca, sport, cultuur en treinstation op loopafstand

LET OP: voor deze vrije sector huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt in aanmerking komen als uw inkomen passend is bij de huur.
Als alleenverdiener bedraagt uw bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning. Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 50% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).
• Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar het netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van uw netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.

Wilt u een appartement huren?
Schrijf u dan nu in via onze website www.vanderlinden.nl. Of neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- De getoonde foto's zijn van een modelwoning en zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. -

- Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Paradijsplein 59

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten