menu
Home » Woning huren » Nunspeterweg 7-B12

Nunspeterweg 7-B12 - Elburg

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het woongebouw Nieuw Feijtenhof. Het pand beschikt over drie woonlagen, een lift en is gebouwd Lees meer
TE HUUR

€ 647 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 101.00
 • Gebruiksoppervlakte
  44 m²
 • Woonoppervlakte
  44 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het woongebouw Nieuw Feijtenhof. Het pand beschikt over drie woonlagen, een lift en is gebouwd in 2001.

Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Nunspeterweg 7-B12-
- Voorschot servicekosten € 89,- per maand
- De woning is voorzien van energielabel B
- Drie kamer appartement (2 slaapkamers)
- Beschikbaar in overleg
- Gelegen op de tweede verdieping met balkon
- Parkeren is mogelijk op het nabijgelegen parkeerterrein
- Fietsenberging aanwezig voor het stallen van fietsen en eventueel een scootmobiel

LET OP: voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Wilt u een appartement huren?
Schrijf u dan nu in via onze website www.vanderlinden.nl. Of neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- De getoonde foto's zijn van een modelwoning en zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. -

- Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. -

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Nunspeterweg 7-B12

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten