menu
Home » Woning huren » Lijtweg 149

Lijtweg 149 - Bergen (nh)

Per 1 april 2023 beschikbaar, tweekamerappartement op het prachtige landgoed Ursulinen in Bergen. Het tweekamerappartement van ca. 66m2 beschikt over een moderne keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats Lees meer
TE HUUR

€ 1.131 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 80.00
 • Gebruiksoppervlakte
  66 m²
 • Woonoppervlakte
  66 m²
 • Status
  Verhuurd onder voorbehoud
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per 1 april 2023 beschikbaar, tweekamerappartement op het prachtige landgoed Ursulinen in Bergen.

Het tweekamerappartement van ca. 66m2 beschikt over een moderne keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein. Elk appartement heeft een ruim balkon en doordat deze verspringen krijgt het gebouw een speelse uitstraling. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping.

Om voor dit appartement in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem! Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.

Unieke bewoners-app:
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons per mail bereiken via het mailadres verhuur@vanderlinden.nl.

* Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Lijtweg 149

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten