menu
Home » Woning huren » De Ferdinand

De Ferdinand - Dronten

Op een toplocatie in Dronten, 5 minuten lopen vanaf het NS-station worden 50 huurappartementen De Ferdinand gerealiseerd. Naar verwachting worden de 36 sociale en 14 middenhuur-appartementen met eigen Lees meer
TE HUUR

€ 400 - € 800

  • Aantal huurwoningen
    50
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
Cultus 35 - Dronten€ 755 per maand
Beschikbaar
Cultus 83 - Dronten€ 755 per maand
Beschikbaar
Cultus 55 - Dronten€ 755 per maand

Beschikbaar
Cultus 33 - Dronten€ 755 per maand

Over de woning

Op een toplocatie in Dronten, 5 minuten lopen vanaf het NS-station worden 50 huurappartementen De Ferdinand gerealiseerd. Naar verwachting worden de 36 sociale en 14 middenhuur-appartementen met eigen parkeerplaats in december 2020 opgeleverd.

Zodra er meer informatie bekend is omtrent dit project, dan zullen wij dit middels onze website communiceren en de kandidaten die zich als geïnteresseerden hebben ingeschreven krijgen hiervan direct bericht.

Ja, ik heb interesse in De Ferdinand

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten