menu
Home » Woning huren » 's-Gravendijkwal 73J

's-Gravendijkwal 73J - Rotterdam

's-Gravendijkwal 73J - beschikbaar per 18 april 2024: Verliefd worden op een woning was nog nooit zo eenvoudig als bij deze woning, want wat een plaatje is deze woning! Nabij het centrum van Rotterdam Lees meer
TE HUUR

€ 1.957 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 260.00
 • Gebruiksoppervlakte
  92 m²
 • Woonoppervlakte
  92 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

's-Gravendijkwal 73J - beschikbaar per 18 april 2024:

Verliefd worden op een woning was nog nooit zo eenvoudig als bij deze woning, want wat een plaatje is deze woning!

Nabij het centrum van Rotterdam zijn in een oud schoolgebouw 9 lofts gesitueerd. De woningen zijn zeer luxe afgewerkt en allemaal voorzien van een luxe PVC-vloer. De authentieke details van het schoolgebouw zijn in ere hersteld. Op loopafstand van het appartementencomplex vind je talloze voorzieningen. Van supermarkten voor de dagelijkse boodschappen tot eigentijdse winkeltjes, horeca en de echte Rotterdamse trekpleisters. Zo is de Euromast op loopafstand gelegen. Daarnaast zijn er ook verschillende bus- en tramhaltes gelegen op loopafstand van de woningen.

Deze lichte driekamer maisonnette komt per er 18 april 2024 beschikbaar voor de verhuur. De woning is voorzien van een luxe keuken in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur en maar liefst twee badkamers met wastafel, wastafelkast, spiegelwand, ruime douchehoek en toilet. In de woonkamer en keuken is een luxe PVC-vloer gelegd en op de verdieping ligt vloerbedekking. De verdieping vanuit de hal met de trap te bereiken.

Bijzonderheden 's-Gravendijkwal 73J:
- Driekamer maisonnette
- Per 18 april 2024 beschikbaar
- Woonoppervlakte ca. 92,4 m²
- Privé berging
- Keuken in rechte opstelling voorzien van elektrisch kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine
- Badkamers voorzien van douchehoek met glazen douchedeur, spiegelwand, wastafel met wastafelkast en toilet
- Gedeeld dakterras met uitzicht op de skyline
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Huuropbouw:
- Kale huur € 1.956,49
- Servicekosten € 260,00
- Voorschot elektra € 250,00. Het is een voorschot en dit wordt elk jaar verrekend op basis van je eigen verbruik.

Unieke bewoners-app:
- In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Inkomensrichtlijnen:
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3 keer de vermelde huurprijs te zijn;
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de kale huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 2 keer de kale huurprijs;
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq;

Wil je in aanmerking komen voor deze woning?
- Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria.

Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

Goed om te weten:
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Interesse in 's-Gravendijkwal 73J?

De huurwoning aan 's-Gravendijkwal 73J in Rotterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten