menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 93

Albert Schweitzerlaan 93 - Epe

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar *** - Per direct beschikbaar - Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid Lees meer
TE HUUR

€ 544 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 205.00
 • Gebruiksoppervlakte
  50 m²
 • Woonoppervlakte
  50 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar ***

- Per direct beschikbaar -

Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid tot (optionele) zorg in de buurt!

- Locatie -
Aan de rand van het groene Epe ligt aan de Albert Schweitzerlaan seniorencomplex De Hogekamp. De Hogekamp staat op het terrein Verzorgingshuis De Boskamp, dit betekent zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning in de buurt. Het complex is centraal gelegen met veel voorzieningen op loopafstand, er is een gemeenschappelijke fietsenberging waar je je fiets kunt stallen.

- Indeling -
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50 m². Dit betreft een zelfstandige woonruimte met een ruime woonkamer, ruime slaapkamer, inpandige berging, een eigen keuken, badkamer en buitenruimte.

- Inkomensrichtlijnen -
• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor een inkomensrichtlijn hanteren:
• Voor deze sociale sector appartementen hanteren wij “het passend toewijzen” vanuit de overheid. Het verzamelinkomen over het jaar 2018 of 2019 mag niet hoger zijn dan € 39.055.

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Meld je dan online aan als woningzoekende op vanderlinden.nl/woning-huren

Na je aanmelding nemen wij contact met je op voor het vervolg van de procedure. Het aanmelden is kosteloos en geheel vrijblijvend

- Goed om te weten -
• Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Albert Schweitzerlaan 93

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten