menu
Home » Woning huren » de Vree 6

de Vree 6 - Wapenveld

Beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de eerste verdieping nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving! Complex Huize Rehoboth II is direct verbonden Lees meer
TE HUUR

€ 649 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 130.00
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de eerste verdieping nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving!

Complex Huize Rehoboth II is direct verbonden met het woonzorgcentrum Rehoboth, waar u indien nodig zorg kunt inkopen. Het is een sfeervol complex met diverse appartementen, de meeste komen uit op een overdekt binnenplein die ook weer via een binnen doorgang is verbonden met het woonzorgcentrum.

Kenmerkend voor Wapenveld is de landelijke en dorpse gemoedelijkheid. Het seniorencomplex is gelegen aan de rand van het centrum van Wapenveld en vanuit uw appartement wandelt of fietst u zo het bos in of het gezellige centrum (met de alledaagse faciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik) in.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een ruime woonkamer, keuken en slaap- en badkamer. Op uw eigen balkon kunt u zomers heerlijk genieten van de zon en het vrije uitzicht op het park. Er is een lift in het gebouw aanwezig. Uw fietst stalt u in een collectieve fietsenberging, uw auto kunt u kwijt op de gezamenlijke parkeerplaatsen die behoren tot het complex en openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde.

De Vree 4 is een sociale huurwoning. Hiervoor hanteren wij het passend toewijzen vanuit de overheid. Uw verzamelinkomen mag daarom niet hoger zijn dan € 40.024 (zowel voor één als twee persoonshuishoudens). Dit inkomen kunt u terugvinden op de inkomensverklaring 2019 of 2020 van de belastingdienst.

Bij interesse zien wij graag uw volledige inschrijving met documenten tegemoet, zodat wij u een terugkoppeling kunnen geven en een bezichtiging met u kunnen inplannen!

*Let op: de getoonde foto's zijn ter impressie en kunnen geen rechten aan ontleend worden*

Ja, ik heb interesse in de Vree 6

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten