menu
Home » Woning huren » Zwaardvegerstraat

Zwaardvegerstraat - Zwolle

Nette appartementen met een vrij uitzicht! De appartementen aan de Zwaardvegerstraat hebben allemaal een zonnebalkon en een weids uitzicht. Op een enkel appartement na is er een eigen parkeerplaats in Lees meer
TE HUUR

€ 808 - € 1094

  • Aantal huurwoningen
    94
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nette appartementen met een vrij uitzicht!

De appartementen aan de Zwaardvegerstraat hebben allemaal een zonnebalkon en een weids uitzicht.
Op een enkel appartement na is er een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage die middels een afstandsbediening kan worden geopend. De videofoon zorgt voor extra veiligheid doordat alle bezoekers zich eerst moeten melden.

Er zijn vier verschillende types maar over het algemeen is de indeling als volgt:
Entree/hal, toilet met fonteintje,berging met wasmachineaansluiting, stookruimte met mechanische ventilatie-unit en Cv-ketel (HR combi), woonkamer, halfopen keuken, 2 slaapkamers en luxe badkamer voorzien van ligbad, een aparte douche, 2e toilet, wastafel en wandbetegeling tot aan het plafond. In de kelder bevindt zich tevens een separate berging.

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient u te voldoen aan inkomensvoorwaarden. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen via verhuur@vanderlinden.nl of telefonisch via 036-5330077.

Ja, ik heb interesse in Zwaardvegerstraat

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten