menu
Home » Woning huren » Zandbergenlaan 72

Zandbergenlaan 72 - Amersfoort

- Beschikbaar voor senioren vanaf 65 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van het woongebouw de Amerrank. Het pand beschikt over vier woonlagen, een lift en is gerenoveerd Lees meer
TE HUUR

€ 780 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 50.00
 • Gebruiksoppervlakte
  55 m²
 • Woonoppervlakte
  55 m²
 • Status
  Onder optie
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 65 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van het woongebouw de Amerrank. Het pand beschikt over vier woonlagen, een lift en is gerenoveerd in 2020.

Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer met keuken. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Zandbergenlaan 72 -
- Voorschot servicekosten € 50,- per maand
- De woning is voorzien van energielabel A
- Twee kamer appartement (1 slaapkamer)
- Beschikbaar per 15 april 2023
- Gelegen op de eerste verdieping met balkon
- Parkeren is mogelijk op het nabijgelegen openbare parkeerterrein
- Fietsenberging aanwezig voor het stallen van fietsen en eventueel een scootmobiel
- Binnen 10 minuten in het centrum van Amersfoort

LET OP: voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een minimale en een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen.

AOW-gerechtigden met een inkomen tot € 25.075 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 33.800 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 127.582 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan €161.392 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woning.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Naast het passend toewijzen en de gebruikelijke verhuurvoorwaarden, worden er aanvullende voorwaarden gesteld op het gebied van leefstijl en motivatie. Een entree commissie bepaalt op grond van een ingediende motivatie en daaropvolgende kennismaking gesprekken wie uiteindelijk in aanmerking komt voor een woning. Zo zorgen we er samen voor dat de uiteindelijke bewoners aansluiten bij ons ideaal van een hecht netwerk buren die naar elkaar omkijken en samen het leven leuker en makkelijker maken.

Wilt u een appartement huren?
Schrijf u dan nu in via onze website www.vanderlinden.nl. Of neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl. LET OP: u dient een inschrijfbewijs van Woningnet aan te leveren bij uw inschrijving.

- De getoonde foto's zijn van een modelwoning en zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. –

- Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Zandbergenlaan 72

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten