menu
Home » Woning huren » Vaartweg 42-312

Vaartweg 42-312 - Hilversum

Gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit wenst in te vullen? Kom dan eens kijken bij Liv inn Hilversum. Een unieke plek waar je veilig en zelfstandig kunt wonen in een gemeenschap die Lees meer
TE HUUR

€ 581 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 150.00
 • Gebruiksoppervlakte
  39 m²
 • Woonoppervlakte
  39 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit wenst in te vullen? Kom dan eens kijken bij Liv inn Hilversum. Een unieke plek waar je veilig en zelfstandig kunt wonen in een gemeenschap die naar elkaar omkijkt. Waarbij je zorg kunt krijgen als dat nodig is én zelf aan het roer staat.

Liv inn beschikt over 5 woonlagen, een lift en is gerenoveerd in 2021. Ook zijn er een aantal gemeenschappelijke ruimtes waar activiteiten worden georganiseerd door bewoners en waarbij u samen kunt komen met andere bewoners. Zo is er een gezellige familiekamer, huistheater, werkplaats, binnentuin, fysiotherapeut en kapper aanwezig. Allemaal onder één dak.

Dit twee kamer appartement is gelegen op de derde verdieping van het woongebouw Liv inn. Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken.

- Kenmerken Vaartweg 42-312 -
- Voorschot servicekosten € 150,- per maand inclusief voorschot nuts voorzieningen
- De woning is voorzien van energielabel C
- Twee kamer appartement (1 slaapkamer)
- Beschikbaar in overleg
- Gelegen op de derde verdieping
- Parkeren is mogelijk op het nabijgelegen parkeerterrein
- Fietsenberging aanwezig voor het stallen van uw fiets
- Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door bewoners
- Unieke gemeenschappelijke ruimtes
- Op loopafstand van het winkelcentrum en het bos

Voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Naast het passend toewijzen en de gebruikelijke verhuurvoorwaarden, worden er aanvullende voorwaarden gesteld op het gebied van leefstijl en motivatie. Een entree commissie bepaalt op grond van een ingediende motivatie en daaropvolgende kennismaking gesprekken wie uiteindelijk in aanmerking komt voor een woning. Zo zorgen we er samen voor dat de uiteindelijke bewoners aansluiten bij ons ideaal van een hecht netwerk buren die naar elkaar omkijken en samen het leven leuker en makkelijker maken.

Wilt u een appartement huren?
Wanneer er een woning beschikbaar komt wordt deze via Woningnet aangeboden om op de woning te kunnen reageren. Schrijf u nu in via www.woningnetgooienvechtstreek.nl. Mocht u meer informatie willen weten dan kunt u contact opnemen met de verhuurmedewerkers van Van der Linden via 088 533 00 00 of per email verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- De getoonde foto's zijn van een modelwoning en zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. –

- Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Vaartweg 42-312

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten