menu
Home » Woning huren » Oranje Nassauplein 68

Oranje Nassauplein 68 - Huizen

- Beschikbaar voor senioren vanaf 65 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het woongebouw Voor Anker. Het pand beschikt over drie woonlagen, een lift en is gebouwd Lees meer
TE HUUR

€ 747 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 68.00
 • Gebruiksoppervlakte
  42 m²
 • Woonoppervlakte
  42 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 65 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping van het woongebouw Voor Anker. Het pand beschikt over drie woonlagen, een lift en is gebouwd in 1994.

Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamer en woonkamer met keuken. Vanuit de woonkamer kunt u het balkon betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Oranje Nassauplein 68 -
- Voorschot servicekosten € 68,- per maand
- De woning is voorzien van energielabel A
- Twee kamer appartement (1 slaapkamer)
- Beschikbaar in overleg
- Gelegen op de tweede verdieping met balkon
- Parkeren is mogelijk op het nabijgelegen openbare parkeerterrein
- Fietsenberging aanwezig voor het stallen van fietsen en eventueel een scootmobiel

LET OP: voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een minimale en een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen.

AOW-gerechtigden met een inkomen tot € 25.075 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 33.800 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 127.582 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan €161.392 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woning.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Wilt u een appartement huren?
Wanneer er een woning beschikbaar komt wordt deze via Woningnet aangeboden om op de woning te kunnen reageren. Schrijf u nu in via www.woningnet.nl. Mocht u meer informatie willen weten dan kunt u contact opnemen met de verhuurmedewerkers van Van der Linden via 088 533 00 00 of per email verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- De getoonde foto's zijn van een modelwoning en zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. –

- Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Ja, ik heb interesse in Oranje Nassauplein 68

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten