menu
Home » Woning huren » Op 't Kerkerf

Op 't Kerkerf - Hierden

Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie gemeenschappelijke tuin, dat kan in de appartementen in complex Op 't Kerkerf in Hierden! Er zijn verschillende typen 2- en 3-kamer appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 619 - € 649

  • Aantal huurwoningen
    19
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie gemeenschappelijke tuin, dat kan in de appartementen in complex Op 't Kerkerf in Hierden!

Er zijn verschillende typen 2- en 3-kamer appartementen beschikbaar. De appartementen hebben een ruime woonkamer met half open keuken, 1 of 2 slaapkamer(s) en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De appartementen hebben een grootte van 56 m2 tot 85 m2.

Hierden is een karakteristiek dorp in de gemeente Harderwijk, provincie Gelderland, Nederland. Het dorp is ontstaan uit verschillende buurtschappen in de stadslanderijen ten oosten van Harderwijk. Het is een agrarisch dorp met een zeer oorspronkelijk karakter door zijn vele Noord-Veluwse boerderijen. Het dorp geeft zijn naam aan de Hierdense Beek, één van de weinige niet gekanaliseerde beken in het noordwesten van de Veluwe.

Interesse?
Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Om op korte of lange termijn in aanmerking te kunnen komen hebben wij een complete aanvraag inclusief documenten van u nodig. De inschrijving is gratis en vrijblijvend, neem voor meer informatie contact met ons op!

Passend toewijzen bij sociale huurwoningen
Voor de sociale sector appartementen hanteren wij de het passend toewijzen vanuit de overheid. Om in aanmerking te kunnen komen geldt er een maximaal inkomen van € 40.024 voor zowel één- als tweepersoonshuishoudens.

Op ’t Kerkerf in het kort:
• dichtbij Harderwijk
• supermarkt op loopafstand (SPAR)
• wonen in groene omgeving
• gratis parkeren
• gemeenschappelijke fietsenberging + oplaadplek (elektrische fiets)

1 beschikbare woningen
Op 't Kerkerf 2-kamer appartement

Seniorenwoning
De Allee 21 - Hierden€ 808 per maandSeniorenwoning

Plattegrond

Interesse in Op 't Kerkerf?

De huurwoning aan Op 't Kerkerf in Hierden is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten