menu
Home » Woning huren » Op 't Kerkerf

Op 't Kerkerf - Hierden

Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie algemene tuin, dat kan in de appartementen in complex Op 't Kerkerf! Er zijn verschillende typen 2- en 3-kamer appartementen beschikbaar. De appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 496 - € 546

  • Aantal huurwoningen
    19
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie algemene tuin, dat kan in de appartementen in complex Op 't Kerkerf!

Er zijn verschillende typen 2- en 3-kamer appartementen beschikbaar. De appartementen hebben een ruime woonkamer met half open keuken, 1 of 2 slaapkamer(s) en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De appartementen hebben een grootte van 56 m2 tot 85 m2.

Hierden is een karakteristiek dorp in de gemeente Harderwijk, provincie Gelderland, Nederland. Het dorp is ontstaan uit verschillende buurtschappen in de stadslanderijen ten oosten van Harderwijk. Het is een agrarisch dorp met een zeer oorspronkelijk karakter door zijn vele Noord-Veluwse boerderijen. Het dorp geeft zijn naam aan de Hierdense Beek, één van de weinige niet gekanaliseerde beken in het noordwesten van de Veluwe.

Heeft u belangstelling? Wij horen u graag.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in Op 't Kerkerf

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten