menu
Home » Woning huren » Op 't Kerkerf

Op 't Kerkerf - Hierden

Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie gemeenschappelijke tuin, dat kan in de appartementen in complex Op 't Kerkerf in Hierden! Er zijn verschillende typen 2- en 3-kamer appartementen Lees meer
TE HUUR

€ 619 - € 649

  • Aantal huurwoningen
    19
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Prettig wonen in een heerlijk wooncomplex met een mooie gemeenschappelijke tuin, dat kan in de appartementen in complex Op 't Kerkerf in Hierden!

Er zijn verschillende typen 2- en 3-kamer appartementen beschikbaar. De appartementen hebben een ruime woonkamer met half open keuken, 1 of 2 slaapkamer(s) en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De appartementen hebben een grootte van 56 m2 tot 85 m2.

Hierden is een karakteristiek dorp in de gemeente Harderwijk, provincie Gelderland, Nederland. Het dorp is ontstaan uit verschillende buurtschappen in de stadslanderijen ten oosten van Harderwijk. Het is een agrarisch dorp met een zeer oorspronkelijk karakter door zijn vele Noord-Veluwse boerderijen. Het dorp geeft zijn naam aan de Hierdense Beek, één van de weinige niet gekanaliseerde beken in het noordwesten van de Veluwe.

Heeft u belangstelling? Wij zien graag uw inschrijving tegemoet!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Op 't Kerkerf

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten