menu
Home » Woning huren » Naritaweg 203H

Naritaweg 203H - Amsterdam

* Nog enkele luxe woningen te huur * West Block in Amsterdam Sloterdijk * In een getransformeerd kantoorpand op een top locatie zijn 56 luxe studio's en 2-kamer appartementen ontwikkeld. De woningen Lees meer
TE HUUR

€ 1.800 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 44.00
  • Gebruiksoppervlakte
    79 m²
  • Woonoppervlakte
    79 m²
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

* Nog enkele luxe woningen te huur * West Block in Amsterdam Sloterdijk *

In een getransformeerd kantoorpand op een top locatie zijn 56 luxe studio's en 2-kamer appartementen ontwikkeld. De woningen zijn voorzien van een luxe keuken, badkamer en de aanwezigheid van een luxe vloer zorgt ervoor dat je snel kan verhuizen. Het pand is zeer vrij en midden in het groen gelegen met aan de voorzijde een park en aan de achterzijde de sportvelden van Sloterdijk.

Elke woning is bovendien voorzien van een eigen balkon en elke huurder heeft de mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huren. West Block is recent opgeleverd en de woningen zijn direct te huur.

Locatie
West Block ligt op een uitstekend te bereiken locatie, OV-knooppunt Sloterdijk ligt op loopafstand van de woningen. Vanuit hier kom je met de trein, (nacht)bus, tram of metro gemakkelijk in alle delen van Amsterdam of de omliggende steden als Amstelveen, Haarlem, Purmerend of Hoofddorp. Ook met de auto is West Block goed te bereiken, binnen 5 minuten bereik je de A10 / Ring van Amsterdam en de N200/ Haarlemmerweg.

In de directe omgeving zijn veel voorzieningen gelegen; van kleinschalige en hippe horeca op loopafstand tot de sportvelden (hockey, voetbal en atletiek) direct aan de achterzijde van de woningen van West Block. Ook de Sloterplas is met de fiets eenvoudig te bereiken, dé plek om na een lange dag goed te ontspannen of flink te sporten.

Meer informatie via https://lnkd.in/dxbsRjJ4

Ja, ik heb interesse in Naritaweg 203H

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten