menu
Home » Woning huren » Marktplein 4456

Marktplein 4456 - Apeldoorn

Marktplein 44-56 te Apeldoorn, beschikbaar per 1 mei 2024! Een studio op een gewilde locatie in het stadshart van Apeldoorn. Een unieke kans speciaal voor starters! Op een gewilde locatie in het stadshart Lees meer
TE HUUR

€ 584 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 110.00
 • Gebruiksoppervlakte
  19 m²
 • Woonoppervlakte
  19 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Marktplein 44-56 te Apeldoorn, beschikbaar per 1 mei 2024!

Een studio op een gewilde locatie in het stadshart van Apeldoorn. Een unieke kans speciaal voor starters!

Op een gewilde locatie in het stadshart van Apeldoorn, waar cultuur en gezelligheid centraal staan, staat aan het Marktplein een leuk appartementencomplex voor jongeren. Laat je verleiden door de ruimte, sfeer en locatie van dit complex. Want op zaterdag een rondje over de ruim opgezette weekmarkt, een hapje en drankje op het terras en als afsluiter nog een rondje door het gezellige centrum van Apeldoorn zou zomaar jouw nieuwe weekendbesteding kunnen zijn.

Deze woning is per 1 mei 2024 beschikbaar. Het betreft een studio van ca. 19 m² groot dat is gelegen op de derde verdieping. De woning is voorzien van een woon/slaapgedeelte met aangrenzend de open keuken in rechte opstelling. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en kastruimte. Vanuit de woonkamer is de doucheruimte bereikbaar. Het toilet is bij de ingang van de woning gesitueerd.

Op elke etage van het complex is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Buiten is een afgesloten fietsenstalling en op de eerste etage een gemeenschappelijk en sfeervol ingericht dakterras.

Bijzonderheden Marktplein 44-56:
- Beschikbaar per 1 mei 2024;
- Woonoppervlakte ca. 19 m²;
- Gelegen op de derde verdieping;
- Dakterras aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik;
- Uitstekend en zeer centraal gelegen, vele voorzieningen en openbaar vervoer in de directe omgeving;
- De woning is inclusief warmte, elektriciteit en water;
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Unieke bewoners-app:
- In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Inkomensrichtlijnen:
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3 keer de vermelde huurprijs te zijn;
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de kale huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 2 keer de kale huurprijs;
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of wil je meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq;

Wil je in aanmerking komen voor deze woning?
- Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve electiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden door het systeem. Je ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

Goed om te weten:
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn;
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf;
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één kalendermaand;

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Marktplein 4456?

De huurwoning aan Marktplein 4456 in Apeldoorn is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten