menu
Home » Woning huren » Kerkwegje 16

Kerkwegje 16 - Putten

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit drie kamer appartement is gelegen op de begane grond van het woongebouw Kerckepad. Het pand beschikt over twee woonlagen, een lift en is gebouwd in 2009. Lees meer
TE HUUR

€ 808 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 110.00
 • Gebruiksoppervlakte
  53 m²
 • Woonoppervlakte
  53 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

- Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit drie kamer appartement is gelegen op de begane grond van het woongebouw Kerckepad. Het pand beschikt over twee woonlagen, een lift en is gebouwd in 2009.

Wanneer u het appartement binnenkomt via de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer, slaapkamers en woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kunt u het terras betreden. De badkamer is ook bereikbaar via de slaapkamer.

- Kenmerken Kerkwegje 16 -

- Voorschot servicekosten € 110,- per maand
- De woning is voorzien van energielabel C
- Drie kamer appartement (2 slaapkamers)
- Beschikbaar in overleg
- Gelegen op de begane grond met terras
- Parkeren is mogelijk in de nabije omgeving
- Fietsenberging aanwezig voor het stallen van fietsen en eventueel een scootmobiel

LET OP: voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een minimale en een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen.

AOW-gerechtigden met een inkomen tot € 25.075 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 33.800 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 127.582 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan €161.392 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woning.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

Wilt u een appartement huren?
Schrijf u dan nu in via onze website www.vanderlinden.nl. Of neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl.

- De getoonde foto's zijn van een modelwoning en zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. -

- Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. -

Plattegrond

Interesse in Kerkwegje 16?

De huurwoning aan Kerkwegje 16 in Putten is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten