menu
Home » Woning huren » Homerusplein 58

Homerusplein 58 - Almere

Homerusplein 58 - binnenkort beschikbaar! Het gebouw Pakhuysen is een wooncomplex met 32 appartementen (2-, 3- én 4-kamer appartementen). De oppervlakte varieert van 53 tot maar liefst 113 m2. Almere Lees meer
TE HUUR

€ 1.225 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 72.00
 • Gebruiksoppervlakte
  68 m²
 • Woonoppervlakte
  68 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Homerusplein 58 - binnenkort beschikbaar!

Het gebouw Pakhuysen is een wooncomplex met 32 appartementen (2-, 3- én 4-kamer appartementen). De oppervlakte varieert van 53 tot maar liefst 113 m2.

Almere Poort is een prachtige plek om te wonen, op slechts 30 minuten afstand van Amsterdam. Voor de deur van het gebouw vertrekt iedere 8 minuten een bus naar het station, hier vertrekken rechtstreekse treinen naar onder andere Amsterdam en Utrecht. Op een steenworp afstand ligt een klein winkelcentrum, ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Het complex ligt dicht bij het bos, IJmeer, de Marina Muiderzand (haven) en het Almeerderzand (strand).

De woning is voorzien van een hoog afwerkingsniveau en beschikt over een nette PVC-vloer, gordijnen, een luxe keuken, berging met wasmachine-aansluiting en een badkamer met separaat toilet. Ook heeft de woning een eigen balkon.

Bijzonderheden Homerusplein 58:
- De definitieve beschikbaarheidsdatum wordt nog bekend gemaakt
- Het betreft een driekamer appartement
- Gelegen op de begane grond
- Woonoppervlakte ca. 68 m²
- Twee slaapkamers aanwezig
- Luxe keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en combi-oven
- Voorzien van PVC-vloer en gordijnen
- Separate berging op de begane grond
- Lift aanwezig in het complex
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Unieke bewoners-app:
- In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Inkomensrichtlijnen:
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3 keer de vermelde huurprijs te zijn;
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de kale huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 2 keer de kale huurprijs;
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq;
Wil je in aanmerking komen voor deze woning?
- Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende. Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. e ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

Goed om te weten:
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Homerusplein 58?

De huurwoning aan Homerusplein 58 in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning, schrijf je dan via onze website of neem contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten