menu
Home » Woning huren » Havezathenallee

Havezathenallee - Zwolle

Regelmatig te huur: riante eengezinswoningen aan de Havezathenallee (Stadshagen) te Zwolle! De woningen zijn zeer ruim te noemen met 3 grote slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder. Indeling: Lees meer
TE HUUR

€ 817 - € 982

  • Aantal huurwoningen
    30
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Regelmatig te huur: riante eengezinswoningen aan de Havezathenallee (Stadshagen) te Zwolle!

De woningen zijn zeer ruim te noemen met 3 grote slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder.

Indeling: Vanuit de ruimte hal is de woonkamer te betreden (circa 17 m2) met open keuken (9 m2). Op de eerste verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers (15 m2, 12m2 en 7 m2) en de badkamer inclusief douche, toilet en wasbak. De zolder heeft een grootte van 29 m2 tot 46 m2 bij de eindwoningen, genoeg ruimte om eventueel nog een vierde slaapkamer te realiseren!

Iedere woning heeft parkeerruimte op eigen terrein en iedere woning heeft in de tuin een eigen houten berging.

Ja, ik heb interesse in Havezathenallee

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten