menu
Home » Woning huren » Gouw 6

Gouw 6 - Bergen (nh)

Wonen nabij zee? In het schitterende Bergen verhuren wij deze ruime eengezinswoningen met garage in een groene en kindvriendelijke wijk. Iedere woning heeft een eigen garage, gelegen aan de achterzijde Lees meer
TE HUUR

€ 1.396 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Gebruiksoppervlakte
    95 m²
  • Woonoppervlakte
    95 m²
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Wonen nabij zee?

In het schitterende Bergen verhuren wij deze ruime eengezinswoningen met garage in een groene en kindvriendelijke wijk. Iedere woning heeft een eigen garage, gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook is de woning voorzien van 8 zonnepanelen waarvan de opbrengst geheel voor eigen gebruik is. Dit scheelt aanzienlijk veel in de energiekosten!

Indeling:

Via de hal komt u in de ruime woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping. De half open keuken heeft toegang tot de zonnige tuin. Enkele keukens zijn reeds geheel gerenoveerd en voorzien van inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers van verschillende afmetingen en een badkamer in lichte kleurstelling. In de badkamer is een ligbad, douchehoek, 2e toilet en wastafel. Op de overloop bevindt zich een smalle bergkast.

De zolderverdieping, welke u kunt bereiken middels een vaste trap heeft ook nog een ruime slaapkamer. Door de dakkapel is deze kamer erg licht en ruim. Daarnaast is hier nog voldoende bergruimte aanwezig.

In het gezellige Bergen, aan de rand van een schitterend duingebied en dichtbij zee, liggen deze mooie eengezinswoningen. Bergen is ’s zomers een erg levendig dorp. Veel strandliefhebbers genieten dan van de prachtige omgeving en de gezellige evenementen die Bergen te bieden heeft.

Voorzieningen:

Het centrum van Bergen is dichtbij en is eventueel lopend ook te bereiken. Hier vindt u diverse restaurants en winkels.

In de nabije omgeving vindt u naast scholen op vrijwel alle niveaus en een Europese School, ook kinderdagverblijven, diverse sportterreinen, een sporthal en een overdekt zwembad. Verder zijn er uitstekende verbindingswegen met o.a. het nabije Alkmaar en de Randstad.
Bergen aan Zee is op slechts 5 km afstand.

Goed om te weten:
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf

Unieke bewoners-app:

In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.


Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangstelling? Schrijf u in via www.vanderlinden.nl of neem contact met ons op via 088-5330000

Ja, ik heb interesse in Gouw 6

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten