menu
Home » Woning huren » Frankhuizerallee

Frankhuizerallee - Zwolle

Regelmatig te huur! Riante woningen gelegen in het geliefde stadsdeel Stadshagen. Deze woningen zijn oprecht ruim want ze hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een zeer ruime slaapkamer op de Lees meer
TE HUUR

€ 1013 - € 1215

  • Aantal huurwoningen
    17
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Regelmatig te huur!
Riante woningen gelegen in het geliefde stadsdeel Stadshagen.

Deze woningen zijn oprecht ruim want ze hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een zeer ruime slaapkamer op de 2e verdieping. Daarnaast heeft deze woning nog een ruime bergzolder, bereikbaar middels een vlizotrap.

De keukens zijn allen modern en met diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, oven, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Het sanitair is erg netjes met donkere vloertegel en witte tegels op de wand.

Er is veel parkeerruimte op eigen terrein aan de voorzijde van de woning. De tuin is gelegen meest op het zuiden. In de tuin heeft iedere woning een houten berging.

Heb je belangstelling, wij horen het graag!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Frankhuizerallee

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten