menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 85

Albert Schweitzerlaan 85 - Epe

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar *** Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid tot (optionele) zorg in de Lees meer
TE HUUR

€ 482 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 185.00
 • Gebruiksoppervlakte
  35 m²
 • Woonoppervlakte
  35 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*** Seniorenwoning – vanaf 55 jaar ***

Zelfstandig wonen in seniorencomplex De Hogekamp aan de Albert Schweitzerlaan te Epe met alledaagse faciliteiten en de mogelijkheid tot (optionele) zorg in de buurt!

- Locatie -
Aan de rand van het groene Epe ligt aan de Albert Schweitzerlaan seniorencomplex De Hogekamp. De Hogekamp staat op het terrein Verzorgingshuis De Boskamp, dit betekent zelfstandig wonen met zorg en ondersteuning in de buurt. Het complex is centraal gelegen met veel voorzieningen op loopafstand en er is een gemeenschappelijke fietsenberging waar je je fiets kunt stallen.

- Indeling -
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50 m². Dit betreft een studio woning met inpandige berging, en een buitenruimte.

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Meld je dan online aan als woningzoekende op vanderlinden.nl/woning-huren. Let op: het betreft een seniorenwoning vanaf 55 jaar!

Na je aanmelding nemen wij contact met je op voor het vervolg van de procedure. Het aanmelden is kosteloos en geheel vrijblijvend

- Goed om te weten -
• Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Albert Schweitzerlaan 85

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten