menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 143

Albert Schweitzerlaan 143 - Epe

Zorgeloos wonen in Epe? Dat kan in deze seniorenappartementen aan de Albert Schweitzerlaan. Deze huurappartementen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig Lees meer
TE HUUR

€ 800 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 143.00
 • Gebruiksoppervlakte
  67 m²
 • Woonoppervlakte
  67 m²
 • Status
  Verhuurd per jaar
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Zorgeloos wonen in Epe? Dat kan in deze seniorenappartementen aan de Albert Schweitzerlaan.

Deze huurappartementen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen.De Bekenborgh bestaat uit meerder appartementen woningen verdeeld over 2 bouwlagen. De appartementen zijn voorzien van 1 slaapkamer.

De appartementen zijn gelijkvloers. De doorgangen zijn breed en de liften maakt het wooncomplex ook rolstoel toegankelijk. Elk appartement is voorzien van een eigen zorgoproepsysteem en voor uw fiets is plaats in de gemeenschappelijke fietsenberging

Het appartementencomplex De Bekenborgh is schitterend gelegen in het hartje van Epe. De ligging in het stadscentrum, met op loopafstand de markt, bus-en treinstation is uitstekend. Winkels, warenhuizen, horeca en de bibliotheek liggen in de directe omgeving. Tevens bevindt het NS station zich op loopafstand. Maar ook veel groen is nabij.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dit betreft een appartement in de vrije sector, waarbij andere inkomenseisen gelden. Het verzamelinkomen dient minimaal € 38.400 te bedragen (dit vindt u terug op de definitieve aanslag of inkomensverklaring 2017 of 2018 van de Belastingdienst).

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Albert Schweitzerlaan 143

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten