menu
Home » Woning huren » Albert Schweitzerlaan 143

Albert Schweitzerlaan 143 - Epe

Zorgeloos wonen in Epe? Dat kan in deze seniorenappartementen aan de Albert Schweitzerlaan. Deze huurappartementen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig Lees meer
TE HUUR

€ 934 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 230.00
 • Gebruiksoppervlakte
  67 m²
 • Woonoppervlakte
  67 m²
 • Status
  Verhuurd per jaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Zorgeloos wonen in Epe? Dat kan in deze seniorenappartementen aan de Albert Schweitzerlaan.

Deze huurappartementen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen. De Bekenborgh bestaat uit meerder appartementen woningen verdeeld over 3 bouwlagen. De appartementen zijn voorzien van 1 slaapkamer.

De appartementen zijn gelijkvloers. De doorgangen zijn breed en de liften maakt het wooncomplex ook rolstoel toegankelijk.

Het appartementencomplex De Bekenborgh is schitterend gelegen in het hartje van Epe. De ligging in het stadscentrum, met op loopafstand de markt, bus-en treinstation is uitstekend. Winkels, warenhuizen, horeca en de bibliotheek liggen in de directe omgeving. Tevens bevindt het NS station zich op loopafstand. Maar ook veel groen is nabij.

- Kenmerken Albert Schweitzerlaan 143 -

- Voorschot servicekosten € 420,- per maand inclusief voorschot nuts voorzieningen waaronder stookkosten.
- De woning is voorzien van energielabel C
- Twee kamer appartement (1 slaapkamer)
- Beschikbaar in overleg
- Gelegen op de eerste verdieping met balkon
- Parkeren is mogelijk op het nabijgelegen openbare parkeerterrein
- Fietsenberging aanwezig voor het stallen van fietsen en eventueel een scootmobiel
- Koffie ochtenden op initiatief van bewoners


LET OP: voor deze vrije sector huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt in aanmerking komen als uw inkomen passend is bij de huur.

Als alleenverdiener bedraagt uw bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning. Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 50% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).
• Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar het netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van uw netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.


- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? -

Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl. als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.
Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.


- Goed om te weten -

- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
-De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.
Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Albert Schweitzerlaan 143

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten