menu
Home » Woning kopen » Ten Katestraat 63hs

Ten Katestraat 63hs - AMSTERDAM

Wonen in een in 2014 vernieuwbouw gerenoveerd appartementencomplex aan de Ten Katestraat in het bruisende stadsdeel Oud West? Nu kan het! Gerenoveerde 3-kamer woning met een in 2019 gerealiseerde uitbouw Lees meer
Vraagprijs:

€ 425.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Wonen in een in 2014 vernieuwbouw gerenoveerd appartementencomplex aan de Ten Katestraat in het bruisende stadsdeel Oud West? Nu kan het!

Gerenoveerde 3-kamer woning met een in 2019 gerealiseerde uitbouw met tuin en dakterras grenzend aan de woonkamer!

Een top locatie om te wonen, vlakbij het centrum, de Jordaan en het Vondelpark. En niet te vergeten om de hoek bij de nieuwste hotspot en place to be De Hallen; het centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten. In De Hallen vind je een bioscoop, bibliotheek, restaurants zoals Meat West en Remise 47 en natuurlijk de beruchte foodhallen. Voor je dagelijkse (verse)boodschappen loop je zo de Ten Katemarkt op. Deze gezellige markt staat er elke dag van de week, behalve op zondag.

Overigens merk je in de woning zelf niet dat je in een levendige straat woont, omdat de woning goed is geïsoleerd en de nieuwe kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Het appartement heeft dan ook energie label A (groen en zeer zuinig) gekregen na renovatie. De woning is o.a. voorzien van een nieuwe fundering, nieuwe installaties en een nieuwe afgewerkte moderne badkamer met toilet.

Indeling:
Eigen entree op de bel-etage, hal, ruime woonkamer met toegang tot het terras. Moderne open keuken met diverse apparatuur. Ruime moderne badkamer met design radiator, wastafelmeubel, douche en hangtoilet.
Trap naar beneden naar de uitbouw voorzien van 2 slaapkamers met vloerverwarming en ruime voor wasmachine- en droger opstelling. Vanuit de slaapkamer is de zonnige tuin bereikbaar met schuur!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 63 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Energielabel A;
- C.V.-ketel HR bouwjaar 2015;
- Uitbouw gerealiseerd in 2019;
- Ruim terras van circa 20 m² grenzend aan woonkamer;
- Eigen zonnige tuin van circa 32 m²;
- Voorzien van hardhouten kozijnen bezet met dubbelglas;
- Actieve VvE in eigen beheer;
- VvE servicekosten € 87,40 per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 16-02-2065;
- Aanvaarding overleg.

Ja, ik wil Ten Katestraat 63hs bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten