menu
Home » Woning kopen » Leksmondhof 8

Leksmondhof 8 - AMSTERDAM

Wonen in het best bewaarde geheim van Amsterdam? Ideale ligging in de groenste wijk van Amsterdam: Nellestein! Prachtig vierkamerappartement op de tweede verdieping met balkons op het zuidoosten en een Lees meer
Vraagprijs:

€ 260.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Wonen in het best bewaarde geheim van Amsterdam? Ideale ligging in de groenste wijk van Amsterdam: Nellestein!

Prachtig vierkamerappartement op de tweede verdieping met balkons op het zuidoosten en een op het noordwesten! De woonoppervlakte is ruim 87 m², er is een aparte berging en een eigen parkeerplaats. Het appartement is gelegen in het complex Nellestein op korte afstand van de Gaasperplas en het Floriadepark.

Deze fraaie woning aan de rand van Amsterdam, nabij Abcoude en het pittoreske Weesp. Via de afslag Gaasperdammerweg (A-9) komt u bij een reeks goed onderhouden wooncomplexen in de rustig gelegen woonwijk 'Nellestein'. De ruim opgezette woonwijk 'Nellestein' is omgeven door groen. Hetgeen deze leefomgeving bijzonder aantrekkelijk maakt. Er is bij de ruimtelijke opzet eind jaren '70 bewust door de architecten gekozen voor natuur en leefbaarheid. Gaasperdam is de verzamelnaam voor de woonwijk en het groengebied ten zuiden van de Gaasperdammerweg. Het blauwe hart van Gaasperdam is de Gaasperplas omringd door het Gaasperpark. In Gaasperdam liggen vier woonwijken: Nellestein, Holendrecht, Reigersbos en Gein.

Ook qua openbaar vervoer en uitvalswegen heeft de woning een ideale ligging. Met de metro bereikt u snel de binnenstad van Amsterdam en met de auto zijn de A1, A2, A9, A10 zeer snel te bereiken. Veel voorzieningen als winkels, scholen, kinderdagverblijven, sportvelden en zelfs een strandje liggen in de directe omgeving.

Indeling:
Gemeenschappelijk en goed verzorgd entree op de begane grond naar het gemeenschappelijke trappenhuis en lift.

Tweede verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken m.u.v. de ruime kast in de grote slaapkamer. Meterkast, separaat toilet met fonteintje, ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen met toegang tot het eerste balkon op het zuidoosten, keukenruimte waar u naar eigen smaak een keuken kunt plaatsen en toegang tot het tweede balkon op het zuidoosten, 3 ruime slaapkamers, waarvan één met balkon op het noordwesten en kastruimte. Verzorgde badkamer voorzien van een bad, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in een met speedgates afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 87 m²;
- Bouwjaar 1979;
- Eigen parkeerplaats en berging;
- Drie balkons op het zuidoosten en een op het noordwesten;
- Zeer groen en rustig gelegen;
- Erfpacht vooruitbetaald tot 16-12-2026;
- Servicekosten circa € 166,- per maand incl. berging (bijdrage 2019) (bijdrage parkeerplaats circa € 20,-) (bijdrage 2018);
- VvE beheerd door 2 aparte beheerders;
- Projectnotaris Loyens & Loeff Notarissen te Amsterdam;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Leksmondhof 8 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten