menu
Home » Woning kopen » IJsselmeerstraat 89A

IJsselmeerstraat 89A - AMSTERDAM

Een ruim en licht dubbel benedenhuis, volledig afgewerkt met keuken, vloer, gestuukte muren, sanitair en badkamer gelegen in de nieuwbouwwijk "Het Entreegebied" in landelijk Noord. In het Oostelijke deel Lees meer
Vraagprijs:

€ 435.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Een ruim en licht dubbel benedenhuis, volledig afgewerkt met keuken, vloer, gestuukte muren, sanitair en badkamer gelegen in de nieuwbouwwijk "Het Entreegebied" in landelijk Noord.
In het Oostelijke deel van Amsterdam Noord wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld genaamd "Het Entreegebied''. In dit gebied worden verschillende type woningen gerealiseerd, waardoor een gevarieerde wijk ontstaat.

Ligging en Omgeving:
Het Entreegebied is gunstig gelegen in landelijk Noord, nabij Durgerdam met zijn pittoreske dijkwoningen en het rustige en authentieke Schellingwoude. Het IJsselmeer is nooit ver weg.
Op zoek naar vertier? Het hippe Noord ligt binnen handbereik. Het aanbod aan restaurants, cafés en verschillende culturele voorzieningen is de laatste tijd enorm toegenomen en breidt zich nog steeds uit. Diverse scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.

Door de vele nieuwbouwwoningen die de afgelopen tijd in de directe omgeving zijn gerealiseerd en de opening van de Noord-Zuidlijn is Amsterdam Noord geliefder dan ooit. Winkelcentrum Waterlandplein en het winkelcentrum boven ‘t IJ zijn vlak bij "Het Entreegebied" gelegen. Deze beide winkelcentra bieden een uitgebreid palet aan winkels.

Bereikbaarheid:
De strategische ligging bij de oprit naar de A-10 zorgt ervoor dat u een directe verbinding heeft met diverse uitvalswegen. Met het openbaar vervoer is er een goede en directe verbinding met Amsterdam Centrum en Amsterdam Oost.

Indeling:

Begane grond:
Via de ruime entree en de hal heeft u middels 2 deuren toegang tot de royale woonkamer en de keuken. In de hal bevindt zich een separaat toilet met fonteintje. De woonkamer loopt over in de lichte keukenruimte. Deze open keuken wordt door verkoper geplaatst.

Eerste verdieping:
Via de trap vanuit de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping met drie ruime slaapkamers. De fraai betegelde badkamer is voorzien van douche, wastafel en een tweede toilet.

De kenmerken van deze woning op een rij:
- Woonoppervlakte circa 103 m²;
- Drie slaapkamers;
- Open keuken wordt nog geplaatst door verkoper. Tekeningen beschikbaar bij de makelaar;
- De woning is aangesloten op stadsverwarming;
- Vloerverwarming in gehele woning. De temperatuur kan per verdieping afzonderlijk van elkaar worden geregeld;
- Grond uitgegeven in erfpacht;
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de Gemeente Amsterdam d.d. 2000 zijn van toepassing;
- Erfpachtcanon € 319,00 per jaar;
- Einde huidige erfpachttijdvak februari 2068;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil IJsselmeerstraat 89A bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten