menu
Home » Woning kopen » Guus Trestorffstraat 42

Guus Trestorffstraat 42 - AMSTERDAM

Lichte, goed ingedeelde en geheel gerenoveerde eengezinswoning met voortuin en een zonnige achtertuin op het zuidwesten. De woning is voorzien van een luxe keuken en een vernieuwde badkamer. De woning Lees meer
Vraagprijs:

€ 375.000 k.k.

  • Type

    Tussenwoning
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Lichte, goed ingedeelde en geheel gerenoveerde eengezinswoning met voortuin en een zonnige achtertuin op het zuidwesten. De woning is voorzien van een luxe keuken en een vernieuwde badkamer. De woning biedt nog meerdere mogelijkheden om de woonruimte te vergroten; middels uitbouw van de woonkamer of bij de zolder door het plaatsen van dakkapellen.

Deze kindvriendelijke woonwijk in Geuzenveld/Slotermeer, kenmerkt zich door zijn vele groenvoorzieningen en centrale ligging ten opzichte van winkelcentra (Lambertus Zijlplein en Plein ’40-’45), scholen en recreatiemogelijkheden (Sloterpark en Sloterplas). Rondom het complex zijn er voldoende parkeermogelijkheden, bovendien is parkeren hier gratis. De A10, A9 en de Haarlemmerweg zijn op enkele minuten autorijden te bereiken. Qua openbaar vervoer is de woning ook goed gelegen, station Sloterdijk ligt op tien minuten fietsafstand.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met trap naar eerste verdieping, separaat toilet. Lichte woonkamer welke door middel van een schuifpui toegang geeft tot de zeer diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten en luxe half open, L-vormige keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Via de overloop toegang tot drie ruime slaapkamers (circa 5 m², 10 m² en 11 m²) en de vernieuwde badkamer met wastafel, regendouche en tweede toilet.

Zolderverdieping:
Ruime zolder met dakraam, bereikbaar via vaste trap. Hier bevinden zich de C.V.-installatie (Intergas 2014) en tevens zijn hier aansluitingen voor de wasmachine en droger. Deze zolderruimte biedt tevens de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer.

Berging:
Op de begane grond treft u nog een riante vrijstaande berging aan voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 70,3 m² (NEN2580 Meetcertificaat aanwezig);
- Bouwjaar 1953;
- Diepe tuin achterzijde (totaal 56 m²) gelegen op het zuidwesten;
- Diverse op- en/of aanbouw mogelijkheden;
- Vrijstaande berging aan voorzijde woning;
- Vernieuwde keuken en badkamer;
- C.V.-ketel Intergas bouwjaar 2014;
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-06-2053;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2053. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2053: € 417,- per jaar (excl. indexering vanaf 2017);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2053 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 7.313,- direct;

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Guus Trestorffstraat 42 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten