menu
Home » Woning kopen » Coronelstraat 6

Coronelstraat 6 - AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een eengezinswoning welke u nog geheel naar eigen smaak kan indelen en inrichten? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. Lichte ééngezinswoning in de woonwijk Geuzenveld/Slotermeer Lees meer
Vraagprijs:

€ 325.000 k.k.

 • Type

  Tussenwoning
 • Bouwvorm

  Bestaande bouw
 • Kaveloppervlakte

  82 m²
 • Status

  Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Bent u op zoek naar een eengezinswoning welke u nog geheel naar eigen smaak kan indelen en inrichten? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lichte ééngezinswoning in de woonwijk Geuzenveld/Slotermeer van Amsterdam, een kindvriendelijke en kinderrijke buurt, dichtbij zowel een treinstation (Amsterdam Sloterdijk) als uitvalswegen. Hier bieden wij een echt familiehuis aan met 3 slaapkamers en diverse uitbreidingsmogelijkheden! Hierbij kan gedacht worden aan een uitbouw op de begane grond maar tevens is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een dakopbouw waardoor er een 2e verdieping gecreëerd kan worden.

Deze lichte woning ligt in een veilige, rustige en (kind)vriendelijke omgeving met een achtertuin van ca. 25 m² en daarnaast nog een dakterras van ca. 6 m² op de berging, beide op het zuiden gelegen. Opvallend aan de omgeving is de open bebouwing met veel groen tussen de huizenblokken.

Deze eengezinswoning ligt in Geuzenveld/Slotermeer in stadsdeel West, nabij de Haarlemmerweg en de Burgemeester de Vlugtlaan. De buurt is groen, rustig en kindvriendelijk (tevens bevinden er zich in de nabijheid diverse scholen). De woning ligt op loopafstand van een ruim aanbod aan winkels (Plein ’40-’45 waar van dinsdag tot en met zaterdag tevens een levendige markt is) en diverse tram- en busverbindingen. Station Sloterdijk is dichtbij. Met de auto is Geuzenveld/Slotermeer prima bereikbaar, diverse uitvalswegen (ring A10, A5 en Haarlemmerweg) zijn binnen enkele minuten aan te rijden en u kunt gratis voor de deur parkeren middels een blauwe zone. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. In het nabij gelegen Eendrachtspark en/of bij de Sloterplas kunt u heerlijk genieten van de natuur en water.

Indeling:
Begane grond: Entree met tochtportaal en meterkast, hal met separaat toilet, trap naar eerste verdieping en bergkast onder de trap, ruime en lichte woonkamer van ca. 25 m² met openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. Afgesloten keuken aan de voorzijde van de woning welke eenvoudig bij de woonkamer getrokken kan worden om een open woonkeuken te creëren.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot alle vertrekken. Drie slaapkamers met allemaal een vaste kast, 2 kamers bevinden zich aan de achterzijde (deze zijn respectievelijk 5,5 m² en 11 m² en de grotere kamer aan de achterzijde heeft toegang tot het dakterras boven op de berging). De ruime ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, deze is ca. 10 m² en beschikt over een wastafel. De eenvoudige badkamer is zowel vanaf de overloop als vanuit de ouderslaapkamer toegankelijk en beschikt over een douche en een tweede toilet.

Voor een duidelijk overzicht verwijzen we u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 71,9 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1954;
- Achtertuin en dakterras gelegen op het zuiden;
- Achtertuin grenst aan een grasveld met daarop diverse speelattributen voor kinderen;
- De woning staat op erfpachtgrond. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1937. De canon bedraagt € 73,51 per jaar en kan voor het eerst worden herzien op 01-04-2028;
- Parkeren met bewonersvergunning (blauwe zone voor bezoekers);
- Meerdere mogelijkheden tot uitbreiden van het woonhuis (uitbouw en/of dakopbouw);
- Verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond en de ouderdomsclausule is van toepassing;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2028. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2028: € 390,- per jaar (excl. indexering);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2028 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 12.509,- direct;
- Huidig én eeuwigdurende tijdvak afkopen? U koopt direct alle canonbetalingen af. Daarna betaalt u nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 13.065,- direct.

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Coronelstraat 6 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten