menu
Home » Woning kopen » Bos en Lommerplantsoen 105A

Bos en Lommerplantsoen 105A - AMSTERDAM

Lichte studio van 30 m², gelegen op de negende verdieping aan de plantsoenzijde van het complex, vanwege de hoge ligging is er een schitterend weids en vrij uitzicht over de gehele binnenstad van Amsterdam. Lees meer
Vraagprijs:

€ 190.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Lichte studio van 30 m², gelegen op de negende verdieping aan de plantsoenzijde van het complex, vanwege de hoge ligging is er een schitterend weids en vrij uitzicht over de gehele binnenstad van Amsterdam. Tevens kijkt u vanaf deze zijde vrij over het Bos en Lommerplantsoen en de Erasmusgracht. De studio is in 2014 opgeleverd, is praktisch ingedeeld en beschikt over een moderne keuken en badkamer. Door de grote ramenpartij is het appartement erg licht. Op dit moment worden er aan de achterzijde van het complex parkeerplaatsen en een nieuwe fietsenstalling gerealiseerd, zodat deze aan de voorkant verwijderd kunnen worden (de parkeerplaatsen recht voor het gebouw). Hierdoor ontstaat er aan de voorzijde een groter park en krijgt u een nog beter uitzicht!

Bos en Lommerplantsoen/-plein: vanaf deze locatie heeft u al uw dagelijkse benodigdheden binnen handbereik. U vindt hier supermarkten, slager, bakker, groenteboer en apotheek om de hoek. Aan de overkant van de straat is er een dagelijkse markt. Ook het Erasmuspark ligt op 3 minuten loopafstand. Op de Bos en Lommerweg treft u vele leuke winkels en eetgelegenheden zoals Bagels & Beans, een biologische supermarkt, theater Podium Mozaïek en de Nieuwe Boekhandel. Tevens bevindt zich in hetzelfde gebouw als het appartement restaurant Wilde Westen. In de directe omgeving vindt u verder diverse sportgelegenheden, waaronder een zwembad, sportschool en aan het Bos en Lommerplantsoen een yogastudio.
Er zijn meerdere uitvalswegen. Zo bent u binnen 1 minuut op de ringweg A10 en met de tramlijn 7 staat u binnen 20 minuten in hartje centrum. Op de fiets ben u binnen 5 minuten in het Westerpark of binnen 15 minuten in het centrum. Kortom, de ideale woning voor een starter, student of voor iemand die graag compact wil wonen binnen de ring van Amsterdam.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met ruime nette hal, brievenbussen, huismeester en Miele Launderette. Middels de twee liften en het trappenhuis is de negende verdieping te bereiken. De verdieping is alleen toegankelijk voor bewoners en de entree en fietsenstalling in de kelder zijn te openen door gebruik via een druppelsysteem. De woning ligt direct aan het begin van de gang als u de lift verlaat.

Negende verdieping:
Entree woning, woon-/slaapruimte gelegen aan zijde Bos en Lommerplantsoen. De woning is voorzien van een nette vloer, een moderne witte keuken welke is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en inbouw combi-oven. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van zwevend toilet, zitbad met douche en wastafel. De verwarming/koeling gaat middels vloerverwarming/koeling welke per woning apart te regelen is.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 29,6 m² (NEN2580 Meetcertificaat aanwezig);
- Bouwjaar 2014;
- Gelegen aan zijde Bos en Lommerplantsoen op de 9e etage met een schitterend uitzicht over de stad;
- Servicekosten € 97,16 per maand INCLUSIEF voorschot stookkosten;
- Verwarming middels stadsverwarming en modern luchtverversingssysteem is aanwezig;
- Moderne keuken en badkamer;
- Gelegen op erfpachtgrond, de canon bedraagt € 349,05 per half jaar met jaarlijkse canonaanpassing (AB 2000, tijdvlak loopt tot en met 2063);
- Huismeester aanwezig;
- Miele Launderette op de begane grond;
- Actieve en solvabele VvE met huishoudelijk reglement;
- Plantsoen wordt opnieuw ingericht en parkeerplaatsen verplaatsen naar de achterzijde;
- Oplevering in overleg, kan zeer spoedig.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2063. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2063: € 127,- per jaar (excl. indexering);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2063 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 1.715,- direct;
- Huidig én eeuwigdurende tijdvak afkopen? U koopt direct alle canonbetalingen af. Daarna betaalt u nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 17.724,- direct.

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Bos en Lommerplantsoen 105A bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten