menu
Home » Woning kopen » Adelaarsweg 78I

Adelaarsweg 78I - AMSTERDAM

Deze ruime unieke 5-kamer HOEK-maisonnette met balkon op het zuidoosten is gelegen in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord nabij het IJplein. Amsterdam-Noord ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend centrum. Lees meer
Vraagprijs:

€ 425.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Deze ruime unieke 5-kamer HOEK-maisonnette met balkon op het zuidoosten is gelegen in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord nabij het IJplein.

Amsterdam-Noord ontwikkelt zich tot een nieuw bruisend centrum. Met veel ruimte voor sport, culturele voorzieningen en winkelcentrum Boven 't Y.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en het grote winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein is op fietsafstand. Boven het IJ is van alle kanten goed bereikbaar. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de A10. De Coentunnel (afslag S118 Oostzanerwerf) en Zeeburgertunnel (afslag S115 Nieuwendam /S116 Volendam) verbinden Noord met Amsterdam-West en Amsterdam-Oost. De IJ-tunnel biedt automobilisten een directe aansluiting op de Amsterdamse binnenstad. De Noord/Zuidlijn en het station op het Buikslotermeerplein zijn op fietsafstand.

Indeling:

Eigen opgang vanuit de straat.

Eerste verdieping:
Bovenaan de trap, de hal met trap naar 2e verdieping, de meterkast en het toilet. Ruime woonkamer aan de voorzijde met vrij uitzicht. De woonkamer is sfeervol door onder andere de authentieke schouw, de schuifdeuren tussen de woon- en slaapkamer en de paneeldeuren. Aan de achterzijde van de woning ligt de keuken met wasmachine-aansluiting welke toegang biedt tot het balkon!

Tweede verdieping:
Overloop, twee slaapkamers (circa 12 m² en 9 m²) aan de achterzijde en een ruime slaapkamer (circa 17 m²) aan de voorzijde. De badkamer, welke is voorzien van douche en wastafel, is te bereiken via de slaapkamer aan de voorkant.

Vliering:
C.V.-installatie gesitueerd op de vliering.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 95 m²;
- C.V.-ketel Intergas 2004;
- Servicekosten circa € 96,1- per maand (bijdrage 01-01-2018 t/m 01-07-2019);
- De VvE is voornemens op de volgende ledenvergadering de hoogte van de servicekosten te veranderen,
o.a. vanwege verbetering splitsingsakte m.b.t. gbo/bvo van de woningen en het aanpassen van de bijdrage i.v.m. onderhoud;
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 15-09-2056;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Adelaarsweg 78I bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten