menu
Home » Woning kopen » Leksmondhof 19

Leksmondhof 19 - AMSTERDAM

Wonen in het best bewaarde geheim van Amsterdam? Ideale ligging in de groenste wijk van Amsterdam: Nellestein! Een prachtig 3-kamerappartement gelegen in een groene omgeving op de zesde verdieping met Lees meer
Vraagprijs:

€ 225.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Wonen in het best bewaarde geheim van Amsterdam? Ideale ligging in de groenste wijk van Amsterdam: Nellestein!

Een prachtig 3-kamerappartement gelegen in een groene omgeving op de zesde verdieping met balkon op het zuiden! De woonoppervlakte is ruim 66 m², er zijn twee aparte bergingen én een eigen parkeerplaats. Het appartement is gelegen in het complex Nellestein op korte afstand van de Gaasperplas en het Floriadepark. Voorzieningen zoals openbaar vervoer en uitvalswegen zijn op korte afstand aanwezig.

Deze fraaie woning is gelegen aan de rand van Amsterdam, nabij Abcoude en het pittoreske Weesp. Via de afslag Gaasperdammerweg (A-9) komt u bij een reeks goed onderhouden wooncomplexen in de rustig gelegen woonwijk 'Nellestein'. De ruim opgezette woonwijk 'Nellestein' is omgeven door groen hetgeen deze leefomgeving bijzonder aantrekkelijk maakt. Er is bij de ruimtelijke opzet eind jaren '70 bewust door de architecten gekozen voor natuur en leefbaarheid. Gaasperdam is de verzamelnaam voor de woonwijk en het groengebied ten zuiden van de Gaasperdammerweg. Het blauwe hart van Gaasperdam is de Gaasperplas, omringd door het Gaasperpark. In Gaasperdam liggen vier woonwijken: Nellestein, Holendrecht, Reigersbos en Gein. Voorzieningen zoals openbaar vervoer en uitvalswegen (A1, A2, A9, A10) zijn op korte afstand aanwezig.

Indeling:
Gemeenschappelijk en goed verzorgde entree op de begane grond naar het gemeenschappelijke trappenhuis en lift.

Zesde verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken, meterkast, berging, separaat toilet met fonteintje, ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartij, semi open keuken, 2 ruime slaapkamers, verzorgde badkamer voorzien van een bad met douche, wastafel en wasmachine aansluiting en een heerlijk woningbreed balkon op het zuiden!

Eigen separate berging op de zesde verdieping en een op de begane grond, welke gemakkelijk te bereiken is. Tevens is er een privé parkeerplaats in een met speedgates afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 66 m²;
- Bouwjaar 1979;
- Eigen parkeerplaats en twee bergingen;
- Eigen balkon op het zuiden;
- Zeer groen en rustig gelegen;
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-12-2026;
- Servicekosten circa € 172,- per maand incl. parkeerplaats en berging;
- C.V.-ketel Intergas (2010);
- VvE beheerd door 2 aparte beheerders;
- Projectnotaris Loyens & Loeff Notarissen te Amsterdam;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Leksmondhof 19 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten