menu
Home » Woning huren » De Bleike

De Bleike - Heerde

Regelmatig te huur: praktische eengezinswoningen in Heerde. Gelegen in een rustige woonwijk "Doelbeek", nabij de IJssel en het natuurgebied “ het Gelderslandschap” hebben wij eengezinswoningen in Lees meer
TE HUUR

€ 850 - € 950

  • Aantal huurwoningen
    60
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Regelmatig te huur: praktische eengezinswoningen in Heerde.

Gelegen in een rustige woonwijk "Doelbeek", nabij de IJssel en het natuurgebied “ het Gelderslandschap” hebben wij eengezinswoningen in de verhuur.

De woningen zijn gelegen aan de Bleike, de Blekersweg, het Looierspad en de Vicarilaan. Vrijwel alle woningen bieden een uitzicht op een parkachtig groenaanleg en zijn goed met de auto te bereiken. Heerde en omgeving staat bekend om de uitgestrekte bossen die ruime mogelijkheden bieden om te wandelen en te fietsen.

Voor inschrijving voor een huurwoning in de gemeente Heerde onder € 681,02 (peiljaar 2013) dient u sociaal- en/of economisch verbonden te zijn aan de stad Heerde. Voor woningen boven € 681,02 geldt deze eis niet.

De woningen zijn voorzien van een tuingerichte woonkamer met een openhaard en een afgesloten keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een luxe badkamer met douchehoek, wasbak en 2e toilet. Het sanitair is recent geheel gerenoveerd. De grote zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap. Hier is eenvoudig een extra kamer te realiseren.

De gemeente Heerde ligt op de Noordoost-Veluwe, tussen Zwolle en Apeldoorn. De gemeente telt ruim 18.000 inwoners en bestaat uit vier dorpen: Heerde (11.373 inwoners) , Wapenveld (5.992), Veessen (667) en Vorchten (250) en een aantal buurtschappen. De totale gemeente heeft een oppervlakte van 8.041 hectare.

Gelegen tussen de IJssel en de glooiende, bosrijke Veluwe is Heerde en omgeving een trekpleister voor dagjesmensen. Ten westen van Heerde ligt het recreatiegebied Heerderstrand, beschut tussen bos en hei. Rondom de plas vindt u zowel een zandstrand als een grote zonneweide. Er zijn twee kiosken, toiletten, kranen en douches aanwezig en er is ruime parkeergelegenheid. Het hele jaar door wordt deze plas en het omliggende bos frequent bezocht.

Naast ruime recreatiemogelijkheden en mooie afwisselende natuurgebieden, kent Heerde uitstekende onderwijsmogelijkheden, een prima winkelbestand, vele industriële activiteiten en een bloeiend verenigingsleven. De gemeente Heerde heeft een christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo en atheneum en meerdere basisscholen. Heerde is erg in trek als woon- en werkgemeente.

Heerde is goed te bereiken vanaf de snelweg.
A50 Zwolle - Apeldoorn, afrit nr 29 Wapenveld/Heerde, richting Heerde.
Vanuit het zuiden: A50 Apeldoorn - Zwolle, afrit nr 28 Heerde, Epe noord.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm.

Ja, ik heb interesse in De Bleike

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten