menu

Vacature: RMT-RM RT-makelaars Haarlem ZZP-ers

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Van der Linden 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot de 5e makelaar van Nederland. Binnen de organisatie zijn ruim 100 medewerkers werkzaam in vestigingen te Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Wij zijn van vele markten thuis, maar hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in makelaardij en vastgoedmanagement. 

Ter versterking van onze vestiging in Haarlem zijn wij op zoek naar gedreven woningmakelaars. Het betreft een functie op ZZP-basis

Als makelaar werk je op ZZP-basis zelfstandig binnen een gedreven team van professionals. Je bouwt en onderhoudt je eigen netwerk en maakt gebruik van de faciliteiten van een professioneel en jong kantoor.

Als ZZP-er kun je jouw ondernemers- en commerciële kwaliteiten combineren met ons sterke kantorennetwerk en de naamsbekendheid en marktposities die we als Van der Linden Groep hebben opgebouwd. Zo ben je niet uitsluitend aangewezen op je eigen netwerk.


Wat vinden wij belangrijk:

Wat bieden wij: 

Ben jij de persoon die aansluit op bovenstaande profielschets dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature. Je kunt dit doen door je sollicitatie inclusief cv te mailen naar Saskia Koekkoek, HR Manager, s.koekkoek@vanderlinden