menu
Inloggen

Vastgoedmanagement

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330000


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
Van der Linden Vastgoedmanagement levert maatwerk op het gebied van zorgvastgoed, particulier en zakelijk vastgoedmanagement.

Zorgvastgoed

We hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in zorgvastgoed. Dat het niet alleen gaat over de stenen, maar ook over emotie, prettig, veilig en geborgen wonen, zien we als geen ander. Met de roots van een familiebedrijf zit dat in ons DNA. Lees meer over wat we voor onze opdrachtgevers zorgvastgoed doen, welke projecten ze aan ons toevertrouwen en welke collega's gespecialiseerd zijn in zorgvastgoed.

Vastgoedmanagement

Met een team van professionele en betrokken medewerkers managen we het vastgoed voor onze opdrachtgevers. Goed beheer zonder zorgen is onze missie. Als middelgrote vastgoedmanager zijn we sterk regionaal en lokaal betrokken. We zijn ervan overtuigd dat je vanuit die betrokkenheid optimaal resultaat voor je opdrachtgever kunt realiseren. Lees meer over wat we als vastgoedmanager voor onze opdrachtgevers doen, ons werkgebied, onze opdrachtgevers en het team waarmee we werken.

 

Van der Linden vastgoedmanagement team 2024