menu

Verkoopmakelaar Dronten

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

0321 336 111


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"Zeer betrokken bij cliënt. Denkt mee over alternatieven om huis te verkopen. Altijd bereid langs te komen of gesprek aan te gaan."
Verkoper Noordhoren 36

Verhalen van onze huizenverkopers »

  • Verkopers beoordelen ons gemiddeld met een 9
  • Een gedreven team van enthousiaste makelaars
  • Marktleider in gemeente Dronten

 

Optimaal resultaat verzekerd dankzij 40 jaar ervaring

Met inmiddels ruim 40 jaar ervaring in het makelaarsvak, mag je er als huizenverkoper vanuit gaan dat je bij ons in vertrouwde handen bent. Met ons team pakken we elke verkoop vol enthousiasme op. Met wie we dat doen? Wij zijn Bart Wijnands, Marijn Scheffers, Stefanie Lodders, Kim Smit en Heidi Wijnands. 

Trots op onze positieve recensies op Funda

Met de sterk aantrekkende huizenmarkt en alle kansen en mogelijkheden die onze gemeente te bieden heeft, zijn we ervan overtuigd dat je je huis snel en goed kunt verkopen. Met het grootste aantal verkopen in de gemeente Dronten, kozen de meeste huizenverkopers voor onze dienstverlening. Het is niet dat getal waar we het meest trots op zijn, maar vooral alle positieve recensies die we op Funda krijgen van onze huizenverkopers. Voor wie twijfelt over zijn makelaarskeuze, adviseren we zeker om eens te kijken op Funda hoe huizenverkopers over hun makelaar denken.

 

Afspraak maken 0321 336 111

Meeste verkopen in Dronten

We zijn er trots op de makelaar te zijn met de meeste verkopen in de gemeente Dronten. Maar nog meer op onze hoge klanttevredenheid. Op Funda beoordelen huizenverkopers ons gemiddeld met een 9. Een mooi compliment! Uiteraard halen we de beste verkoopprijs uit iedere woning. Dat is ons vak, maar dat we hoog worden gewaardeerd door huizenverkopers om onze persoonlijke en betrokken aanpak, vinden we minstens zo belangrijk.

Jouw huis ons visitekaartje

We kennen de woningmarkt in Dronten als geen ander. Het spreekt voor zich dat wij zorgen voor een perfecte presentatie van je huis op Funda, omdat jij trots bent op je woning en je woning ook voor ons een visitekaartje is. Als huizenverkoper in Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen kan je op dit moment profiteren van de krapte op de huizenmarkt in Amsterdam. Door de nauwe samenwerking met onze kantoren in Amsterdam en Almere, weet je zeker dat we ook alles uit die doelgroep halen. 

Actueel woningaanbod Dronten

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Gekwalificeerde NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Bart Wijnands is gekwalificeerd RMT-makelaar. Kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd dus. Tevens hanteren wij de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld.

Betrokken makelaars

Wij werken met een team dat bestaat uit professionele, vakbekwame en enthousiaste collega's. We doen ons best klanten zich bij ons thuis te laten voelen. Geen 9-tot-5-mentaliteit maar er zijn wanneer opdrachtgevers dat van ons vragen. We hopen dat klanten dat stapje extra waarderen.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Overweeg je je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? We komen graag bij je thuis voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Op basis van de staat van jouw huis en recente verkoopwaarden van soortgelijke huizen, geven we je een reëel beeld van wat jouw woning bij verkoop op kan brengen. Deze waardebepaling is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Je mag van ons een reëel advies verwachten. In de gemeente Dronten verkopen we de meeste woningen met de snelste verkooptijd. Dat vinden we een mooi bewijs van onze goede aanpak.

Wat is mijn huis waard?

NVM gecertificeerd

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). We hanteren de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Vereniging Eigen Huis zijn opgesteld, waardoor je kunt rekenen op zekerheid en de hoogste kwaliteit bij de aankoop en verkoop van een huis.

Vragen? Wij helpen je graag

Elke woonsituatie is anders. Ben je op zoek naar antwoorden op specifieke vragen of wil je een advies op maat? Bel ons dan gerust voor een gratis en vrijblijvende afspraak op telefoonnummer (0321) 336111 of via info.dronten@vanderlinden.nl.

De zekerheden van Makelaardij Van der Linden Dronten

Hoge klantwaardering

Wie besluit te kiezen voor Makelaardij Van der Linden, kiest voor een makelaarsteam met een hoge klantwaardering. Met een gemiddelde beoordeling van een 9 op Funda, zijn we de best beoordeelde makelaar in Dronten. Daar zijn we trots op!

Grootste makelaar van Dronten

Met het grootste aantal verkopen in de gemeente Dronten werden wij in 2015 uitgeroepen tot de grootste makelaar van Dronten. Om ervoor te zorgen dat opnieuw de meeste huizenverkopers voor onze dienstverlening kiezen, ligt de ambitie hoog. Met onze klantgerichte en betrokken aanpak, gaan wij er weer vol enthousiasme voor.

Ontmoet onze medewerkers

Bart Wijnands, directeur, register makelaar taxateur/RT

'Dagelijks met een enthousiast team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij veel voldoening. Ik ben van mening dat de passie waarmee we als team met ons werk bezig zijn, uitstraalt op de mensen om ons heen. Werk en privé kan en wil ik niet gescheiden zien. Door ze te combineren, kun je zoveel mooie verbindingen maken tussen mensen. Ik ben ervan overtuigd dat dat aan de basis ligt van de positie die we inmiddels in Dronten hebben opgebouwd.'

Kim Smit, administratief medewerker

Ik werk inmiddels al ruim 21 jaar bij Van der Linden. Begonnen als telefoniste en inmiddels al een aantal jaar werkzaam als commercieel binnendienstmedewerker. Ik ben verantwoordelijk voor de algemene administratie, de financiële administratie, dossier opbouw bij en verwerking van nieuwe woningen, opmaak van koop- en huurovereenkomsten en de verwerking daarvan. Wat het werk zo leuk maakt is de afwisseling en de uitdaging alles in goede banen te leiden. We hebben een hardwerkend en gezellig team. Dit zorgt voor een prettige werksfeer. Ik woon al vanaf mijn 3e maand in Dronten. Ik weet niet beter. Dronten is veelzijdig, lekker groen en ruim opgezet.

Stefanie Mögele, ARMT-makelaar

'Sinds medio 2016 maak ik deel uit van het Van der Linden team in Dronten. Ik ben begonnen als medewerker commerciële binnendienst en sinds september 2022 ben ik assistent makelaar(ARMT). De diversiteit van mijn werk maakt het erg uitdagend. Van nieuwbouwprojecten begeleiden tot bezichtigingen in de bestaande bouw en ondersteuning voor de aankoop van een woning tot de marketing van ons kantoor, geen enkele dag is hetzelfde! Het geeft mij veel energie om mensen bij te kunnen staan bij de nieuwe stap in hun leven, een nieuwe woning.'

Heidi Wijnands, commerciële binnendienst

'Als onze klanten blij zijn, zijn wij het ook! Dat is mijn motto. Met ons team van enthousiaste en gedreven collega's denk ik dat we er aardig in slagen dat te bereiken. Ik houd me binnen onze vestiging bezig met marketing, sta klanten te woord, P&O en administratie. Heel veelzijdig, daar hou ik van.'

Woning kopen of verkopen in Dronten?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 0321 336 111 of via info.dronten@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 0321 336 111

 

Contactgegevens


Van der Linden Dronten

Kop van Het Ruim 13, 8251 KD Dronten
Postbus 409, 8250 AK Dronten
T (0321) 336 111
E info.dronten@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Dronten

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Dronten die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Dronten.