menu

Woning verkopen Almere

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

036 533 00 77


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
"We zijn zeer tevreden. Prima service. Vakkundig personeel. Je kunt altijd bellen met een vraag. Goede foto's van je huis. En ook als je daarna wil huren helpen ze je."
Verkoper Scherpgrasstraat 9

Beoordelingen van onze huizenverkopers »

  • Probeer ons 3 maanden gratis
  • Hoge klanttevredenheid
  • Grootst aantal woningverkopen in Almere

Je huis in Almere verkopen met het beste verkoopresultaat

Als je op het punt staat om je woning in Almere te verkopen, wil je de hoogste prijs realiseren en wellicht ook een snelle verkooptijd. Dat is in elk geval wat de meeste huizenverkopers van ons vragen. Met die opdracht gaan we graag aan de slag. Als verkoopmakelaar zorgen wij voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling, bepalen we gezamenlijk de verkoopstrategie in, zetten onze marketingtools in, onderhandelen met de koper en handelen de verkoop uiteindelijk helemaal correct af. Zo kan jij jouw huis zorgeloos te koop zetten: je hebt de zekerheid dat je de hoogst haalbare verkoopprijs ontvangt en de garantie dat de verkoop correct en netjes wordt afgehandeld.

Waar helpt een makelaar bij tijdens het verkopen van je huis in Almere? 

  • Hij maakt een realistische waardebepaling van jouw woning in Almere
  • Gezamenlijk bedenken we een gedegen verkoopstrategie
  • De makelaar laat jouw huis opvallen tussen het overige woningaanbod
  • We zetten alle marketingtools en relatienetwerken in om de juiste doelgroep te bereiken
  • Onze makelaar onderhandelt met de koper om een zo hoog mogelijke prijs te realiseren
  • Hij rondt alle juridische en administratieve zaken af, zodat jij je op de verhuizing kunt focussen.

Afspraak maken 036 533 00 77

Bepalen van de vraagprijs

Verschillende factoren beïnvloeden de waarde van een huis in Almere, zoals bijvoorbeeld de wijk, het woningoppervlak, de inhoud, kaveloppervlakte,de indeling en de afwerking van de woning. Uiteraard zorgen ook eventuele bijzonderheden voor een verschil in de prijs: een jacuzzi in de tuin of een extra luxueuze afwerking. Om een reële waarde te bepalen, berekenen we de waarde niet alleen rekenkundig, maar kijken ook naar recente transacties van soortgelijke woningen. Benieuwd naar de waarde van jouw huis? We komen graag gratis en vrijblijvend bij je langs.

Zo laat je je huis opvallen

Het gaat om de eerste indruk! Heel belangrijk is goede fotografie. Dat is aan onze professionele fotografen wel besteed. Maar ook voor onze huizenverkopers is hierin een belangrijke rol weg gelegd. Zorg dat je huis er perfect uitziet. Kan je hierin wat extra advies gebruiken? Dan roepen we de hulp van een woningstyliste in. Naast foto's maakt onze fotograaf ook een video. Aangetoond is dat dat extra bezoekers oplevert. Onze makelaars schrijven een uitnodigende verkooptekst en we laten mooie plattegronden maken van je huis. We bieden huizenverkopers ook de mogelijkheid om een 360-graden-tour te laten maken van hun huis.

Hoeveel kost een makelaar?

Ieder huis is anders en iedere verkoper heeft natuurlijk weer andere wensen. Daarom hanteren onze makelaars geen vaste tarievenlijst: alles is maatwerk. Maatwerk hoeft niet duur te zijn. Bij Makelaardij Van der Linden bepaal je gelukkig zelf wat je aan de makelaar overlaat en wat je zelf regelt, zodat je altijd controle houdt over de makelaarskosten. Wie twijfelt of een makelaar iets kan toevoegen bij het verkopen van een huis in Almere, kan onze makelaars nu eerst drie maanden gratis uitproberen. Is jouw huis in Almere na deze drie maanden nog niet verkocht? Dan mag je met ons verder op no-cure-no-pay-basis!

Actueel woningaanbod Almere

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Waar moet ik op letten als ik mijn huis in Almere wil verkopen?

Kijk met een neutrale blik naar je eigen woning

Voordat er advertentiefoto’s worden gemaakt of er mensen langskomen voor een bezichtiging, is het goed jezelf te verplaatsen in een potentieel geïnteresseerde koper. Wat zou jou opvallen als je hier als neutrale woningzoekende naar keek? Is er iets wat slordig overkomt, zoals loshangende draden, vergeelde muren of vieze vloerbedekking? Zou je als bezoeker kunnen stuiten op een kapotte lamp of piepende deur? Het vervangen of repareren van dit soort zaken lijkt misschien niet altijd te lonen (jij vertrekt toch uit de woning, dus waarom zou je je hier druk om maken?), maar dit soort kleine klusjes, kunnen zeker het verschil maken. 

Ruim je huis goed op

Raffel het opruimen van je huis niet af: een schoon huis is belangrijk voor de verkoop. Maak een checklist en zorg dat je het gehele huis goed stofzuigt, de ramen lapt en dat je de keuken, badkamer en het toilet grondig reinigt. Vergeet de minder voor de hand liggende details niet: ook een vies fornuis, een stoffige trap of kalkaanslag in de wastafel kunnen een potentiële koper afschrikken.

Creëer ruimte in de woning

Bezoekers moeten een gevoel van ruimte en rust krijgen als ze jouw woning binnenstappen. Zorg daarom dat zij nergens omheen moeten slalommen en zich nergens langs hoeven te wringen als ze door jouw huis lopen. Mocht je grote banken of kasten hebben die dit onvermijdelijk maken, dan raden wij aan om deze tijdelijk ergens anders te stallen. Een volle hal, woonkamer of slaapkamer werkt immers benauwend, terwijl een opgeruimde woning de onbegrensde mogelijkheden van jouw huis onderstreept.

Zorg dat mensen zich thuis kunnen voelen

Sommige huizenverkopers bakken appeltaarten op dagen met open huis-routes, zodat hun woning heerlijk vertrouwd ruikt als er potentiële kopers op bezoek komen. Het is natuurlijk goed om een huiselijke sfeer te creëren, maar onthoud dat kopers ook zichzelf in het huis moeten kunnen zien wonen. Ze geven doorgaans niets om de inrichting van jouw woning – ze hebben zelf vaak toch heel andere plannen. Zorg daarom dat tijdens een bezichtiging persoonlijke voorwerpen (zoals grote foto’s aan de muur) worden opgeborgen. Daarnaast kan het helpen om de muren van hun woning in een lichte, neutrale kleur te verven, aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat dit een huis aantrekkelijker maakt voor kopers. Onthoud: je huis moet overkomen als een onbeschreven blad, waar de koper zijn leven naar eigen smaak kan invullen.

Eerlijkheid duurt het langst (en werkt)

Woningverkopers denken vaak dat ze gebreken aan hun huis moeten wegmoffelen of verzwijgen. Doe dat zeker niet: je moet eerlijk zijn over eventuele gebreken. Hiervoor geldt een meldingsplicht. Uiteraard heeft de koper ook haar onderzoeksplicht.

Waarom via onze makelaars je huis in Almere verkopen?

Gratis een vrijblijvende waardebepaling van je Almeerse woning

Voor het vaststellen van een strategische vraagprijs komen onze makelaars graag gratis en vrijblijvend bij jouw huis of appartement in Almere langs voor een waardebepaling. Onze makelaars zijn uiteraard altijd op de hoogte van ontwikkelingen op de woningmarkt in Almere. Zo kunnen we afhankelijk van het concurrerende aanbod en de verwachte vraag naar jouw huis een strategische vraagprijs bepalen of besluiten een bieden-vanaf-prijs te hanteren. 

Wat is mijn huis waard?

Betrouwbare NVM-makelaars

Makelaardij Van der Linden is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Daarom hanteren onze makelaars ook de consumentenvoorwaarden die in samenwerking met Verenging Eigen Huis zijn opgesteld. 

Huis verkopen in Almere?

Sta je op het punt om jouw woning in Almere in de verkoop te zetten en wil je met onze makelaars de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

Ontmoet onze medewerkers

Jessica van der Meulen, Register-Makelaar

‘Het begeleiden van opdrachtgevers in het hele verkoop- en koopproces vind ik het mooiste aan mijn vak. Het zijn helaas lang niet altijd positieve aanleidingen waarom mensen verhuizen. Dat je ze kunt begeleiden in dat proces en in veel gevallen zelfs een persoonlijke band opbouwt, maakt het voor mij dankbaar werk dat me veel voldoening geeft. Zelf vind ik het leuk om in Almere te wonen: veel natuur, en steeds meer uitgaansmogelijkheden. Een stad die volop in ontwikkeling is en een gemeente die veel investeert in het werven van leuke grote evenementen om Almere steeds meer en positiever op de kaart te zetten.’

Martijn Bok, kandidaat register makelaar/taxateur

'Achter elke verkoop zit een ander verhaal. Vaak positieve verhalen over mensen die groter willen wonen omdat ze gaan samenwonen of gezinsuitbreiding krijgen. Helaas ook met enige regelmaat mensen die liever niet hun vertrouwde woonomgeving willen verlaten maar die wel moeten om financiële redenen of relatiebreuk. In alle gevallen zie ik het als een uitdaging om er in alle emotie van de verkoper zakelijk in te staan en de verkoop tot een succesvol einde te brengen.'

Madeleine van Rijn, assistent register makelaar/taxateur

'Met ruim 28  jaar woonervaring in Almere en na ruim 20 jaar in de makelaardij te werken, doe ik niets liever. Almere is mijn stad !
Advisering van kopers en verkopers bij dergelijke belangrijke beslissingen in hun leven, is dankbaar om te doen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de nieuwbouwverkoop en projectadvisering. Een specialistisch vakgebied omdat er in de meeste gevallen fysiek nog gebouwd moet gaan worden. Het vraagt om meer inlevingsvermogen van de koper en een andere expertise en advisering van de makelaar. Als je een koper dan een jaar of 2 later weer spreekt en hoort hoe blij hij is met zijn woning en hoe tevreden hij terug kijkt op het traject, geeft dat voor mij de meeste waardering die je krijgen kan.'

Geena Rotgans, kandidaat register makelaar/taxateur

‘Als geboren en getogen Almeerder heb ik altijd interesse gehad in de makelaardij. Na mijn HBO studie Bedrijfskunde Management Economie en Recht ben ik bij Van der Linden aan de slag gegaan in de verhuurmakelaardij. De passie voor de makelaardij werd daar nog groter. Ik kreeg binnen de organisatie de kans een stap te maken naar de woningmakelaardij. Inmiddels mag ik mij kandidaat register makelaar/taxateur noemen.’

Arjan Bunschoten, kandidaat register makelaar/taxateur

'Sinds 2000 woon ik in Almere, een dynamische stad, die altijd in beweging en ontwikkeling is. Hier voel ik me thuis. Ik heb ruime ervaring in (bedrijfs) onroerend goed en heb me sinds november 2019 aan mogen sluiten bij het grootste makelaarskantoor in Almere. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Een woning verkopen of kopen is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Mijn passie is om mensen hierin te begeleiden en te adviseren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik spinningsinstructeur ben. Ook op sportief gebied werk ik hard, ben ik enthousiast en probeer alles uit mezelf en uit de leden te halen.'

Kayleigh Meijer, verkoopadviseur nieuwbouw

'Na mijn studie communicatie heb ik een aantal jaar in de marketing gewerkt. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de makelaardij, zeker nadat ik zelf een huis kocht in Almere. In de commerciële binnendienst maakte ik kennis met alle facetten die met het kopen en verkopen van een huis te maken hebben. Sinds kort werk ik als verkoopadviseur nieuwbouw. Het is fijn om nieuwbouwkopers te kunnen helpen bij deze belangrijke stap!'

Woning kopen of verkopen in Almere?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 036 533 00 77 of via info.almere@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 036 533 00 77

 

Contactgegevens


Van der Linden Almere

Randstad 23-01, 1314 BN Almere 
Postbus 10172, 1301 AD Almere
036 533 00 77
info.almere@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Ervaringen van huizenverkopers in Almere

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Almere die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Almere.