menu
Inloggen

Coronavirus update

Het Coronovirus houdt heel Nederland bezig, ook ons. Wij nemen passende maatregelen waarbij we de adviezen en richtlijnen van het RIVM volgen. Wij blijven vooralsnog open conform onze normale openingstijden. Zoals altijd mag u blijven rekenen op de beste service, maar nu in een aangepaste vorm.
Wij stellen uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers voorop. De actualiteit houden we voortdurend in de gaten en waar nodig passen we ons beleid aan.

Welke maatregelen treft Makelaardij Van der Linden?

Intern hebben wij de nodige hygiëne maatregelen genomen zoals geen handen schudden, gepaste afstand en regelmatig handen wassen. Dit ter voorkoming van het virus en wij verwachten hetzelfde van onze cliënten.

Wat voor effect heeft dit op mijn afspraak met jullie?

Als u uw woning wilt verkopen of laten taxeren, komen we met inachtneming van alle maatregelen nog wel bij u thuis. In bijna alle andere gevallen kunnen we elkaar ook digitaal ‘ontmoeten’. Met een videoverbinding (zoals Facetime of Skype) kunnen we u uiteraard adviseren en begeleiden en u kunt al uw vragen stellen. Ook overeenkomsten kunnen digitaal ondertekend worden.

Als het absoluut niet digitaal kan, kunnen afspraken op kantoor doorgang blijven vinden, maar het liefst zo beperkt mogelijk. Daarom verzoeken we u met zo min mogelijk mensen langs te komen. Dus neem geen ‘anderen’ mee zoals kinderen of vrienden.

Bezichtigingen

Ondanks de Corona crisis krijgen we in deze oververhitte woningmarkt veel bezichtigingsaanvragen. We plannen zoveel mogelijk individuele bezichtigingen om het bijeenkomen van groepen mensen te vermijden. We verzoeken u in deze situatie alleen of met uw partner langs te komen en geen ‘anderen’ mee te nemen.

Oplevering huurwoning

We vermijden het directe klantcontact zo veel mogelijk. Wanneer u op het punt staat de sleutels van uw nieuwe huurwoning in ontvangst te nemen of juist net uit een huurwoning vertrekt, laten wij u bij het tekenen van de huurovereenkomst respectievelijk bevestiging van uw huuropzegging exact weten hoe de procedure in zijn werk gaat.

We houden ons strikt aan de door de Rijksoverheid gestelde richtlijnen. Wij vragen u dit ook te doen. Heeft u een afspraak met ons, maar heeft u last van een van de volgende klachten: neusverkouden, keelpijn, koorts en hoesten, brengt u ons hier dan a.u.b. telefonisch of per mail van op de hoogte.

We hopen elkaar op deze wijze gezond te houden! Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust. Wij blijven voor u klaar staan!

Je huis verkopen

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330033


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
Als je overweegt je huis te verkopen, wil je wellicht graag weten wat de ervaringen van andere verkopers zijn. Ruim 1200 mensen op Funda beoordelen ons met gemiddeld een 9+. Wellicht helpen hun verhalen je bij jouw keuze.
Daarnaast wil je vast weten wat kost het? Welke diensten levert mijn makelaar? Waarom niet zelf verkopen, is toch goedkoper? En wat als blijkt dat mijn makelaar niet aan mijn verwachtingen voldoet? Kan ik het niet gewoon eens proberen? Jazeker! Dat kan! Je moet er 100% op kunnen vertrouwen dat wij je topkwaliteit leveren. 
 

Probeer ons 3 maanden gratis*

Je mag ons 3 maanden gratis proberen. We halen alles uit de kast om je huis binnen die 3 maanden te verkopen. Maar mocht dat niet lukken, mag je daarna no cure no pay met ons verder. Je bent ook vrij om te besluiten om na 3 maanden te stoppen.

Hoe kies je de juiste makelaar?

Je wilt je huis verkopen en zoekt een goede makelaar. Misschien overweeg je zelf je huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit je omgeving. Een aantal redenen om te kiezen voor ons als NVM-makelaar:
  • als verkoopmakelaar kennen we de lokale woningmarkt
  • ruim 1200 huizenverkopers beoordelen ons op Funda gemiddeld met een 9+
  • gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis
  • als gecertificeerd makelaar bepalen we samen met jou de verkoopstrategie
  • als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
  • van makelaars die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM ben je er zeker van dat ze goede consumentenvoorwaarden hanteren, die zijn opgesteld samen met Vereniging Eigen Huis

Proactieve makelaar

Wij vinden dat je als huizenverkoper een makelaar verdient die kritisch, proactief en slagvaardig is! Onze makelaars halen graag alles uit de kast om een huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. De NVM-statistieken over de afgelopen periode laten zien dat we met onze lokale vestigingen gemiddeld de meeste verkopen realiseren, met de kortste verkooptijd..  

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wanneer je je huis wilt verkopen, vraag dan een waardebepaling. Als je dat bij ons doet, komt een van onze gecertificeerde makelaars langs om gratis en vrijblijvend de waarde van je huis vast te stellen. De makelaar doet dit op basis van actuele informatie over de woningmarkt in jouw directe omgeving. Uiteraard rekening houdend met de bijzonderheden van jouw woning.

Vaststelling van de vraagprijs 

Wanneer de makelaar alles in kaart heeft gebracht, bepalen we in overleg met jou de vraagprijs. De vraagprijs is een van de onderdelen van de verkoopstrategie. Uiteraard moet de vraagprijs reëel zijn, daarnaast spelen andere factoren een rol. Bijvoorbeeld met welk actuele woningaanbod ‘concurreert’ jouw huis. 

Verkoopstrategie

We zorgen we voor een perfecte woningpresentatie, mooie foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van je huis. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van jouw huis op Funda. We bepalen de doelgroep voor jouw huis en gaan aan de slag om deze gericht te bereiken. Op Funda bereiken we uiteraard veel potentiële kopers. Met name vanuit onze zoekersbestanden benaderen we gericht zoekers waarvan we hele concrete woonwensen kennen. Daarnaast maken we veel gebruik van digitale en sociale media, waaronder Facebook,  om potentiële huizenkopers te bereiken. 

Belangen behartigen

Tijdens het verkoopproces behartigen we je belangen van A tot Z. We begeleiden de bezichtigingen en we onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. Daarnaast zorgen we voor alle juridische en administratieve zaken tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris en de nazorg. Als NVM-makelaar voldoen we hierbij aan allerlei strenge eisen die je de garantie geven dat je een makelaar hebt ingeschakeld die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

* Ons kantoor in Dronten neemt geen deel aan deze actie.

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330033
Ervaringen van ruim 1200 van onze huizenverkopers