menu
Inloggen

Je huis verkopen

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330033


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen
Als je overweegt je huis te verkopen, wil je wellicht graag weten wat de ervaringen van andere verkopers zijn. Ruim 1200 mensen op Funda beoordelen ons met gemiddeld een 9+. Wellicht helpen hun verhalen je bij jouw keuze.
Daarnaast wil je vast weten wat kost het? Welke diensten levert mijn makelaar? Waarom niet zelf verkopen, is toch goedkoper? En wat als blijkt dat mijn makelaar niet aan mijn verwachtingen voldoet? Je moet er 100% op kunnen vertrouwen dat wij je topkwaliteit leveren. 
 

Hoe kies je de juiste makelaar?

Je wilt je huis verkopen en zoekt een goede makelaar. Misschien overweeg je zelf je huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit je omgeving. Een aantal redenen om te kiezen voor ons als NVM-makelaar:
  • als verkoopmakelaar kennen we de lokale woningmarkt
  • ruim 1400 huizenverkopers beoordelen ons op Funda gemiddeld met een 9,2
  • gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis
  • als gecertificeerd makelaar bepalen we samen met jou de verkoopstrategie
  • als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
  • van makelaars die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM ben je er zeker van dat ze goede consumentenvoorwaarden hanteren, die zijn opgesteld samen met Vereniging Eigen Huis

Proactieve makelaar

Wij vinden dat je als huizenverkoper een makelaar verdient die kritisch, proactief en slagvaardig is! Onze makelaars halen graag alles uit de kast om een huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. De NVM-statistieken over de afgelopen periode laten zien dat we met onze lokale vestigingen gemiddeld de meeste verkopen realiseren, met de kortste verkooptijd..  

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wanneer je je huis wilt verkopen, vraag dan een waardebepaling. Als je dat bij ons doet, komt een van onze gecertificeerde makelaars langs om gratis en vrijblijvend de waarde van je huis vast te stellen. De makelaar doet dit op basis van actuele informatie over de woningmarkt in jouw directe omgeving. Uiteraard rekening houdend met de bijzonderheden van jouw woning.

Vaststelling van de vraagprijs 

Wanneer de makelaar alles in kaart heeft gebracht, bepalen we in overleg met jou de vraagprijs. De vraagprijs is een van de onderdelen van de verkoopstrategie. Uiteraard moet de vraagprijs reëel zijn, daarnaast spelen andere factoren een rol. Bijvoorbeeld met welk actuele woningaanbod ‘concurreert’ jouw huis. 

Verkoopstrategie

We zorgen we voor een perfecte woningpresentatie, mooie foto’s, 2D- en 3D-plattegronden en een video van je huis. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van jouw huis op Funda. We bepalen de doelgroep voor jouw huis en gaan aan de slag om deze gericht te bereiken. Op Funda bereiken we uiteraard veel potentiële kopers. Met name vanuit onze zoekersbestanden benaderen we gericht zoekers waarvan we hele concrete woonwensen kennen. Daarnaast maken we veel gebruik van digitale en sociale media, waaronder Facebook,  om potentiële huizenkopers te bereiken. 

Belangen behartigen

Tijdens het verkoopproces behartigen we je belangen van A tot Z. We begeleiden de bezichtigingen en we onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. Daarnaast zorgen we voor alle juridische en administratieve zaken tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris en de nazorg. Als NVM-makelaar voldoen we hierbij aan allerlei strenge eisen die je de garantie geven dat je een makelaar hebt ingeschakeld die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

of bel 088-5330033
Ervaringen van ruim 300 van onze huizenverkopers