menu

Verkoopmakelaar Haarlem

Gratis adviesgesprek

Naam

Telefoonnummer

023 22 00 002


Wat is mijn huis
waard?
Direct berekenen

“Het contact met makelaar Alfred is naar volle tevredenheid verlopen. Het meedenken en regelmatig contact hebben over de verkoop was zeer prettig en er werd erg snel en duidelijk gereageerd op vragen. Met zo’n grote gebeurtenis als het verkopen van je huis is het belangrijk dat je een gevoel van vertrouwen hebt in je makelaar en dat gevoel had ik vanaf het eerste contact.”
Verkoper Transvaalstraat 10

Meer ervaringen van onze klanten in Haarlem »

  • Verkoop je woning voor de beste prijs
  • No cure no pay
  • Onze klanten beoordelen ons als verkoopmakelaar in Haarlem met een 9+!

Van Der Linden: dé verkoopmakelaar in Haarlem

Je huis verkopen in het razend populaire Haarlem? Schakel dan Makelaardij Van Der Linden in als je verkoopmakelaar. Met onze jarenlange ervaring in het vak, uitgebreide netwerk, proactieve werkwijze en uitstekende kennis van de huizenmarkt in Haarlem zijn we dé partner voor het snel verkopen van je woning. Bas, Alfred, Anneclaire en Donja staan voor je klaar en ontzorgen je volledig!

Schakel Makelaardij Van Der Linden in als verkoopmakelaar in Haarlem

Het inschakelen van Makelaardij Van Der Linden als je verkoopmakelaar in Haarlem brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

  • Onze diensten als verkoopmakelaar 3 maanden op proef (gratis!)
  • Altijd de best mogelijke verkoopprijs voor je woning
  • Je bent nauw betrokken bij het opstellen van de verkoopstrategie
  • Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de omgeving Haarlem
  • Zeer goede beoordelingen op Funda: gemiddeld een 9,1!

Wil je ook de uitstekende service van Makelaardij Van Der Linden ervaren en je huis snel en voor de beste prijs verkopen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

Afspraak maken 023 22 00 002

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Door een professionele en ervaren verkoopmakelaar zoals Van Der Linden in te schakelen, haal je het maximale uit de verkoop van je woning. Op basis van onze kennis van de huidige huizenmarkt adviseren we je over de hoogte van de vraagprijs, bemiddelen we de verkoop, beantwoorden we al je vragen en nog veel meer. Daarnaast nemen we administratieve en juridische taken uit handen.

Waarom Makelaardij Van Der Linden inschakelen als verkoopmakelaar in Haarlem?

Makelaardij Van Der Linden is als verkoopmakelaar aangesloten bij de belangenorganisatie NVM (Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs), dus je kunt uitgaan van de hoogst mogelijke en meest betrouwbare service. We verkopen je woning in Haarlem snel, voor de beste prijs én met de meest reële courtage.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een verkoopmakelaar?

Let bij het kiezen van een verkoopmakelaar voor het verkopen van je woning in Haarlem op onder andere de makelaarskosten, gemiddelde verkoopsnelheid, huidige huizenmarkt, verwachte verkoopopbrengst, reviews over de makelaar en verbondenheid met een brancheorganisatie.

Kan ik mijn woning in Haarlem verkopen zonder verkoopmakelaar?

Ja, je kunt je woning zonder verkoopmakelaar verkopen, maar houdt dan wel rekening met mogelijk een langere verkooptijd, meer kosten en veel administratieve werkzaamheden. Wanneer je een professionele verkoopmakelaar inschakelt, neemt hij alle zorgen uit handen en begeleidt je door het gehele proces.

Vergelijk het actuele woningaanbod in Haarlem met je eigen woning

Hieronder vind je het actuele woningaanbod in Haarlem. Selecteer het type pand dat je zoekt, geef de prijsrange aan en klik op zoeken. Je kunt hiermee de huidige huizenmarkt bekijken en de vraagprijzen vergelijken, zodat je een inschatting kunt maken van de verkoopprijs van je eigen woning in Haarlem.

Actueel woningaanbod Haarlem

Ons actuele woningaanbod vind je op de onderstaande Google Maps-kaart. Wil je gericht zoeken naar een bepaald type woning in ons aanbod?
Gebruik dan de onderstaande zoekvelden.

Ik zoekPlaats

Prijs vanaf

Prijs tot
Plaats

Prijs per maand vanaf

Prijs per maand tot
Plaats

Soort ruimte

Ons team van verkoopmakelaars in Haarlem

Makelaardij Van Der Linden is sinds 2017 actief als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Haarlem. Het team bestaat uit twee gedreven makelaars: Bas Reimink en Alfred Luttjeboer. Ze hebben veel ervaring in de makelaardij en kennen Haarlem en omgeving op hun duimpje. Ze worden ondersteund door twee enthousiaste collega’s van de commerciële binnendienst: Donja Smitshuijzen en Anneclaire van Wijk. Wil je in contact komen met een van onze verkoopmakelaars in Haarlem? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via info.haarlem@vanderlinden.nl of 023 22 00 002.

Vrijblijvende en kosteloze waardebepaling van je woning

Als je je woning in Haarlem gaat verkopen, wil je er natuurlijk een goede prijs voor ontvangen. De verkoopmakelaars van Van Der Linden komen daarom graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van je huis. We kijken niet alleen naar de huidige huizenmarkt, maar beoordelen ook alle details van je woning en nemen dit mee in de taxatie. We geven je altijd een realistische schatting van de waarde, die in verhouding is met het actuele aanbod in Haarlem. Zo verkopen we je woning snel én voor de best mogelijke prijs.

Team van betrokken verkoopmakelaars

Waar veel andere makelaarskantoren puur op zakelijk niveau werken, vinden wij het juist belangrijk om betrokken te zijn bij de verkoop van je woning. Bij Makelaardij Van Der Linden krijg je daarom één makelaar toegewezen die altijd bereikbaar voor je is en je aanspreekpunt voor alles is.

Beschikbaarheid buiten openingstijden

Het is dus te allen tijde mogelijk om contact opnemen met je eigen verkoopmakelaar in Haarlem, maar wist je dat je daarnaast een afspraak bij ons op kantoor kunt maken buiten openingstijden? Zo ben je dus ook in de avonduren en weekenden van harte welkom voor een adviesgesprek. Zo helpen we je wanneer het jou uitkomt.

NVM-makelaar die je kunt vertrouwen

Makelaardij Van Der Linden is een betrouwbaar, toegankelijk en ervaren NVM-makelaarskantoor. Daarnaast volgen we de consumentenvoorwaarden van de Vereniging Eigen Huis. We zorgen er altijd voor dat we op de hoogte zijn van veranderingen in de huizenmarkt en laten ons regelmatig bijscholen, om onze kennen en kunnen te blijven ontwikkelen.

Ontmoet onze medewerkers

Bas Reimink, Commercieel directeur

'Elke dag met een prachtig team van collega's gezamenlijk onze opdrachtgevers meer dan tevreden stellen, geeft mij een geweldige voldoening. Onze filosofie is om samen te werken en met passie met je werk bezig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je dat enthousiasme uitstraalt op je klanten.'

Alfred Luttjeboer, kandidaat register makelaar/taxateur

Met heel veel plezier woon en werk ik in onze mooie stad. Niet alleen de grote variatie in mensen en nationaliteiten spreekt me aan. Ook de diversiteit in woningen, van monumentaal tot splinternieuw en hypermodern. Helemaal mooi is dan de combinatie van zowel mensen als woningen in mijn werk. Voor mijn baan bij Van der Linden werkte ik bij Funda. Naast de vakinhoudelijke kennis als makelaar, heb ik zodoende ook veel commerciële bagage die ik als toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers kan meegeven.

Donja Smitshuijzen, commerciële binnendienst

‘Mijn interesse in huizen en gebouwen was er van jongs af aan al. Mijn werk ligt al jarenlang in de makelaardij en het notariaat. Het is leuk en afwisselend om een centrale rol te hebben in het ver- en aankoopproces van A tot Z. Niet alleen door het fijne team waarin ik werk, maar ook de mooie contacten die ik dagelijks met klanten heb, maakt dat ik veel plezier en motivatie uit mijn werk haal. Graag wil ik me in de toekomst nog verder verdiepen in de juridische en bouwtechnische aspecten van de makelaardij. Nog ambities genoeg!’

Anneclaire van Wijk, commerciële binnendienst

‘Als klein meisje stond ik al te gluren bij de etalages van makelaars en werd ik aangestoken met het virus. Na de hotelschool overwoog ik de switch te maken naar de makelaardij, maar het kwam er niet van. Als ZZP-er werkte ik jaren lang in de hospitality, dienstverlening zit in mijn bloed. Na een stage bij een makelaarskantoor in Amsterdam Zuid, hakte ik de knoop door en besloot alsnog de makelaarsopleiding te volgen. Nu weet ik het zeker: ik heb mijn roeping in de makelaardij gevonden. Het is mooi om bij te dragen aan de grootste aankoop uit iemands leven.’

Woning kopen of verkopen in Haarlem?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 023 22 00 002 of via info.haarlem@vanderlinden.nl.

Afspraak maken 023 22 00 002

 

Contactgegevens


Makelaardij Van der Linden Haarlem

Houtplein 24, 2012 DH Haarlem
T (023) 22 00 002
E info.haarlem@vanderlinden.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur
's avonds op afspraak
zaterdag op afspraak 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer:
Vanuit Station Haarlem is het ongeveer 20 minuten lopen naar ons kantoor. Je kunt echter ook een bus nemen vanaf het station: onder andere lijn 340 en 346 stoppen bij ons voor de deur.

Auto/fiets:
Plan je route via het bovenstaande Google Maps kaartje.

Ervaringen van huizenverkopers in Haarlem

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Haarlem die via Funda hun mening hebben gegeven over Makelaardij Van der Linden Haarlem.